Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:
Europe
Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Aeroflot med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Aeroflot

Om Aeroflot

Aeroflot er et nasjonalt flyselskap fra Russland med hovedbase i Moskva, og fire ytterligere avdelinger i St. Petersburg, Kaliningrad, Perm og Vladivostok. De har en ung flåte på over 190 luftfartøy, inkludert moderne Airbus A320, Boeing 737, Boeing 777 og Sukhoi Superjet 100. De har et stort nettverk til mer enn 60 land og over 300 destinasjoner. Reisende fra Norge for eksempel, kan reise direkte med Aeroflot fra Oslo til spennende destinasjoner som Reykjavik og Moskva.

Aeroflot er medlem av alliansen SkyTeam og har rutesamarbeid med nærmere 30 flyselskap, inkludert Air Europa, Air France og Bulgaria Air. Flyselskapet ble kåret til " Best Airline in Eastern Europe" av Skytrax i 2016 og mottok en rangering på imponerende fire stjerner.

Innsjekking på nett

Reisende på Aeroflots flyvninger kan sjekke inn på nett eller mobil 24 timer før flyavgang. Innsjekkingen stenger 45 minutter for de fleste destinasjoner, bortsett til/fra USA, Tel Aviv og Shanghai hvor de stenger én time før. Du kan velge sete, angi antall bagasje og sjekke inn andre reisende på samme booking som deg, samt skrive ut boardingkort.

Dersom du ikke har mulighet til å skrive ut hjemme, kan du gjøre det på en av de selvbetjente automatene på flyplassen istedenfor. Det er viktig å merke seg at ikke alle flyplasser tillater innsjekking via mobil. Du kan evt. velge å sjekke inn på selvbetjent automat. Du må ha referansenummeret tilgjengelig under innsjekk og ta passet med til flyplassen.

Tillatt håndbagasje

Hvor mye du kan ta med deg inn i kabinen, avhenger av billetten. Reisende på økonomi og komfort kan ta med én håndbagasje på maks 10 kg og businessklassen kan ta med én på maks 15 kg. Størrelsen kan maks være 55 x 40 x 20 cm (115 cm totalt).

Du kan i tillegg ta med deg en liten gjenstand, for eksempel en liten ryggsekk, lesestoff, pose med taxfreevarer, krykker eller en bærbar PC. Barn med eget sete kan ta med det samme som voksne. Du må oppbevare babyutstyret til spedbarn uten sete i din egen håndbagasje, f.eks. bleier og våtservietter.

Innsjekket bagasje

Du kan ha med deg én eller to kollier gratis, på enten 23 eller 32 kg, avhengig om du flyr på økonomi- eller businessklassen. Størrelsen kan totalt ikke overstige 158 cm. Spedbarn under to år (uten eget sete) kan ta med én innsjekket bagasje på maks 115 cm og 10 kg.

Det er gratis å frakte rullestol, barnevogn og førerhund for passasjerer som har behov for det. Flyselskapet må varsles minst 36 timer på forhånd om du skal ha med store, batteridrevne rullestoler på over 32 kg. Det meste av sportsutstyr regnes som del av bagasjen, men må pakkes forsvarlig.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Aeroflot
  • IATA-kode: SU
  • Stiftelsesår: 1923
  • Hovedbase: Moskva, Russland
  • Nettside: aeroflot.ru

Ikke utsett feriedrømmen, bestill billige Aeroflot flybilletter på Travellink nå og kom deg avsted på nye eventyr!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere

Aeroflot fly
Aeroflot lennot
Aeroflot flyg