Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:
Europe
Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos United Airlines med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste United Airlines flytilbud

Bergen - San Jose
Bergen - San Jose
retur fra 6 329kr
Bergen - Santo Domingo
Bergen - Santo Domingo
retur fra 9 141kr
Cancún - Denver
retur fra 2 602kr
Newark - Nj - Bergen
retur fra 4 678kr
San Jose - Vancouver
retur fra 6 293kr

United Airlines

Om United Airlines

United Airlines ble grunnlagt i 1926 og er et amerikansk flyselskap med base i Chicago i Illinois, USA. Selskapet har en flåte på 750 fly og er medlem av Star Alliance. De flyr til 342 destinasjoner, og har ni flyplass-baser som ligger i Chicago, Denver, Guam, Houston, Los Angeles, Newark, San Francisco, Tokyo og Washington D.C.

United Airlines samarbeider med flyselskaper som blant annet Air New Zealand, Air China, Brussels Airlines, Egypt Air, LOT Polish Airlines og Lufthansa. På denne måten kan de tilby flyvninger til flere destinasjoner verden rundt. Mange av disse rutene flys av partnerselskapene, for eksempel Lufthansa som flyr til Bangalore. United Airlines har et program som heter Mileage Plus der du kan opparbeide deg poeng som kan gi rabatter og avslag på reiser.

Innsjekking på nett

Innsjekking på nett åpner 24 timer før avreise. Du kan sjekke inn på nett via PC, tablet eller mobil. Du logger inn på united.com/checkin og kan dermed fylle inn ditt referansenummer og etternavn, velge sete, legge til bagasje og sjekke inn. Du kan også bruke appen deres og fylle inn referansenummer og få din e-billett på mobil.

Du kan også sjekke inn på flyplassen, enten på en selvbetjent kiosk, eller ved en av skrankene. For internasjonale flyvninger må du ha sjekket inn minst 60 minutter for avreise, for flyvninger i USA må du sjekke inn 45 minutter før avreise hvis du har med bagasje, og uten bagasje i USA kan du sjekke inn frem til 30 minutter før avreise. Noen steder, som Caracas og Manila, må du sjekke inn 90 minutter før avreise.

Tillatt håndbagasje

De fleste reisende kan ha med en håndbagasje på maks 22 x 35 x 56 cm og en liten personlig gjenstand, som en veske eller kamerabag på maks 22 x 25 x 43 cm. Reiser du med Basic Economy har du kun lov til å ta med en personlig gjenstand. Overstiger du antall håndbagasje eller størrelse, blir du nødt til å sjekke denne inn og sende den, mot en ekstra avgift.

Du kan ha med rullestol, krykker og andre assisterende hjelpemidler gratis i tillegg til håndbagasjen din. Reiser du med barn kan du ha med en babybag i tillegg til håndbagasje og personlig eiendel. Du kan også ha med barnesete dersom du reiser med små barn som har sitt eget sete.

Innsjekket bagasje

Du må betale en ekstra avgift for å sende bagasje med United Airlines fly, og avgiften kan endre seg dersom du reiser med et av partnerselskapene. Du kan regne ut avgifter på selskapets nettsider. Størrelse og dimensjoner du kan ta med deg avhenger av hvilken klasse du reiser i. Med økonomi kan du ta med en kolli på maks 23 kg og en størrelse på 158 cm totalt.

Reiser du med businessklasse eller førsteklasse kan du ta med bagasje som veier 32 kg med en størrelse på 158 cm. Har du bagasje som er større enn 292 cm eller over 45 kg, kan dette ikke sendes som innsjekket bagasje. Du kan ta med sportsutstyr som innsjekket bagasje, og musikkutstyr på opptil 75 kg. Rullestoler og annet nødvendig utstyr sendes gratis. Barn har samme bagasjevilkår som voksne, dersom de har betalt full billett.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: United Airlines
  • IATA-kode: UA
  • Stiftelsesår: 1926
  • Hovedbase: Chicago, Illinois, USA
  • Nettside: united.com

Reis USA rundt med billige United Airlines flybilletter som du finner på Travellink!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere

United Airlines fly
United Airlines lennot
United Airlines flyg