American Airlines

American Airlines

 

American Airlines er et av USA's ledende flyselskap med 625 fly i sin flåte. American Airlines (AA) tilbyr daglige forbindelser, med samarbeidspartnere, fra Skandinavia til hele USA. Fly inn med American til New York, Boston, Miami, Chicago, Raleigh Durham, Dallas eller Los Angeles. De fleste fly fra Europa til USA er med moderne Boeing 777.

Statue of Liberty

Fly fra Oslo via London til New York med American Airlines. Besøk byen som aldri sover, og som har noe for både ung og gammel. Kjøp magasinet Time Out, og velg blant det enorme utvalget av museum, underholdning og restauranter. Frihetsgudinnen, The Empire State Building og Central Park - listen kan bli lang!

Statue of Liberty

Bestill sete umiddelbart etter at du har gjennomført bestillingen. Setereservasjonen kan du enkelt gjøre selv på www.aa.com. Romslige bagasjeregler tillater et stk. håndbagasje, og to kolli a 23 kg pr. stk som kan sjekkes inn. Akkurat nå finnes det kampanjepriser til mer enn 30 destinasjoner i USA inkludert Hawaii. Welcome Aboard American!

Statue of Liberty

American Airlines har en forholdsvis ny flyflåte. Alle DC-10 og MD-11 ble byttet ut på 80/90-tallet, og i dag benytter man seg av Boeing og Airbus for alle lengre flyruter. American Airlines er medlem i OneWorld alliansen som når ut til over 700 destinasjoner og har 550 lounger på flyplasser rundt om i verden.