Billige fly Europa

Europa har en brokete fortid med mange herskere som har kommet og gått. Europa består pr. Idag av et 40-talls land som strekker seg fra Uralfjellene i øst til Irland og Island i vest.

I Europa snakkes det mange forskjellige språk. Noen av de mest kjente er engelsk, fransk, italiensk, spansk og tysk. Her snakkes også et av verdens minste språk - retroromersk! Historiens vingeslag gjør seg stadig gjeldende i Europa. Her blandes gammelt og nytt. Tradisjoner er viktige i Europa

Europa er et av de mest besøkte verdensdelerne. Her finnes noen av de mest berømte matkulturene som er spredt over hele verden. De fleste kjenner nok til italienske og franske mattradisjoner.

I Europa tilbys fantastiske naturopplevelser. I nrod hersker Norges mektige fjorder, Sveriges unike fjellområder i Sarek, Finlands tusen sjøer og Danmarks fantastiske strender.

I mellomeuropa ligger Alpene med sin kombinasjon av høye snødekte fjell, dype grønne daler med små sjarmerende byer. Lengre sør finner du det vakre middelhavet med sin fantastiske vegetasjon og topografi.

Er det noe som Europa vrimler av så er det fantastiske byer. Store og små. Alt fra godt vedlikeholdte byer og steder fra middelalderen til pulserende metropoler som Paris, London og Roma. Europa er definitivt verd et besøk!

Bestill din europareise hos Travellink!