Denmark (DKK)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Condor med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste Condor flytilbud

München - Las Palmas
München - Las Palmas
retur fra 1 583kr
Oslo - {var.secondDestinationCityName}
Oslo - Halifax
retur fra 6 020kr
Split - Frankfurt
retur fra 1 794kr

Condor

Om Condor

Condor er et tysk flyselskap med hovedbase i Frankfurt au Main, og er en del av Thomas Cook-gruppen. De er blitt kåret til Tysklands beste flyselskap hele tre ganger i løpet av de 10 siste årene, og flyr årlig over 6 millioner passasjerer. De tilbyr flyvninger i tre forskjellige prisklasser; økonomi, premium og business, slik at du kan velge det som passer din lommebok og behov aller best.

De har i skrivende stund 34 Condor fly som flyr til over 75 destinasjoner i Europa, Asia, Afrika og Amerika. Sammen med deres mange samarbeidspartnere kan de ta deg med til over 160 destinasjoner. De tilbyr både korte innenlandsflyvninger, som Berlin og Frankfurt, eller lengre destinasjoner, som Las Vegas eller Cape Town. De tilbyr også rutesamarbeid med Air Namibi, fra Frankfurt til Windhoek, Namibia.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn online opptil 24 timer før avgang, og du kan enten skrive ut billetten fra PCen eller sende den på e-post for å bruke mobilen som billett. Reiser du kun med håndbagasje kan du dermed gå rett til flyet. Merk at dette ikke er tilgjengelig for alle flygninger, og billett på mobil ikke er tilgjengelig for flyvninger i USA.

Innsjekk på nett er gratis, men om du ønsker å velge sete må du velge komfort innsjekk for noen kroner ekstra. Dette vil også gi deg prioritert sikkerhetskontroll og inngang på flyet. Husk at du må ha et gyldig referansenummer for å sjekke inn på nett, og du må vise legitimasjon på flyplassen. Nordmenn i utlandet må vise frem et gyldig pass.

Tillatt håndbagasje

Condor lar deg ta med én håndbagasje med dimensjoner opptil 55 x 40 x 20 cm, og vekten avhenger av hvilken klasse du reiser på. Reiser du på økonomi kan håndbagasjen maks veie 6 kg, premium lar deg ta med 10 kg, mens du kan ta med opptil 12 kg på businessklasse.

I tillegg til håndbagasjen er det også tillatt med en liten håndveske eller PC-veske inn på flyet. Hvis håndbagasjen overstiger kriteriene nevnt ovenfor vil det medføre ekstra kostnader, men husk at barn over 2 år kan ta med håndbagasje på lik linje med voksne.

Innsjekket bagasje

Hvis du velger billige Condor flybilletter og flyr på økonomiklasse, må du betale ekstra om du vil sjekke inn bagasje. Klassene premium og business lar deg sjekke inn én bagasje uten ekstra kostnad, på henholdsvis 20 kg og 25 kg. Merk at dette gjelder for flyvninger i Europa og Nord-Afrika. Destinasjoner i Asia, Sør-Afrika og Amerika lar deg ta med tyngre bagasje, samt gratis bagasje selv på økonomiklasse!

Ytre dimensjoner må ikke overstige 158 cm (lengde x bredde x høyde), da dette vil medføre ekstra kostnad. Barnevogn eller bilstolsete kan medbringes uten ekstra kostnad, mens sportsutstyr og spesialbagasje koster noen kroner ekstra å ta med seg.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Condor Flugdienst
  • IATA-kode: DE
  • Stiftelsesår: 1956
  • Hovedbase: Frankfurt am Main, Tyskland
  • Nettside: condor.com

Bestill reise med Condor på Travellink i dag, og nyt turen på Tysklands prisvinnende flyselskap!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud

Vis flere

Condor fly
Condor flyg