Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Bestill fly hos Cathay Pacific med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
  • Vi sammenligner priser for å finne den beste
  • Hos oss får du hele reisen på ett sted
clock icon

Beste Cathay Pacific flytilbud

Bestill nå før det er for sent

Oslo Hongkong
11 des OSL - HKG
19 des HKG - OSL
8881kr
Pris per passasjer
Mactan-Cebu Oslo
12 des CEB - OSL
15 des OSL - CEB
15898kr
Pris per passasjer
Oslo Manila
12 des OSL - MNL
19 des MNL - OSL
40310kr
Pris per passasjer
Oslo Mactan-Cebu
16 des OSL - CEB
17 des CEB - OSL
23077kr
Pris per passasjer

Beste Cathay Pacific flytilbud

Bestill nå før det er for sent

HKG
11 des - 19 des
Oslo Hongkong
kr8881
Pris per passasjer
OSL
12 des - 15 des
Mactan-Cebu Oslo
kr15898
Pris per passasjer
MNL
12 des - 19 des
Oslo Manila
kr40310
Pris per passasjer
CEB
16 des - 17 des
Oslo Mactan-Cebu
kr23077
Pris per passasjer

Cathay Pacific

Om Cathay Pacific

Det tradisjonelle flyselskapet Cathay Pacific, med hovedbase i Hong Kong, har et stort, globalt nettverk. De er en del av alliansen oneworld og samarbeider blant annet med British Airways, Finnair og Iberia. Nettverket er ytterligere utvidet med rutesamarbeid med blant annet Air Canada, Swiss og Lufthansa. Populære flyruter inkluderer for eksempel Hongkong til Shanghai og Tokyo. Cathay Pacific flyr også til internasjonale destinasjoner som Brisbane, Johannesburg og København.

Cathay Pacific har mottatt flere priser og utmerkelser, som "Airline of the Year" av Skytrax i 2005 og "Airline of the Year 2006" av magasinet Air Transport World. De har en moderne flåte på mer enn 150 fly, inkludert de moderne Boeing 777, Airbus A350-900 og Airbus A330-300.

Innsjekking på nett

Innsjekking på nett er tilgjengelig for alle flyvninger fra Cathay Pacific og Cathay Dragon, samt rutesamarbeid som de selv betjener, bortsett fra charterflyvninger. Du kan sjekke inn på opptil 8 flyvninger om gangen, samt sjekke inn andre passasjerer på samme bookingnummer som deg. Du kan samtidig velge eller endre sete, skrive ut boardingkort og angi hvor mye bagasje du har med deg.

Du logger deg inn på nettinnsjekk ved å oppgi navn og referansenummer eller e-billettnummer. Avhengig av destinasjon, kan enkelte land kreve ytterligere opplysninger under innsjekk. Sørg derfor for at du har passet ditt lett tilgjengelig. Du kan også sjekke inn på flyplassen dersom du foretrekker det.

Tillatt håndbagasje

Passasjerer har lov til å ta med én håndbagasje pluss en liten gjenstand som en håndveske, bærbar PC, en liten ryggsekk eller stresskoffert. Reisende i økonomiklassen kan ha med håndbagasje på opptil 7 kg og maks 56 x 36 x 23 cm. Businessklassen kan ta med opptil 10 kg, mens førsteklassen kan ha med 15 kg.

Reisende med spedbarn under 24 måneder, uten eget sete, kan totalt ta med to stk. bagasje til barnet på maks 10 kg, pluss sammenleggbar trille. Har du med barnevogn, og det ikke er plass i kabinen, må den sjekkes inn istedenfor. Har barnet eget sete, gjelder de samme reglene som for voksne passasjerer.

Innsjekket bagasje

Hvor mye innsjekket bagasje som inkluderes i prisen avhenger av hvilken flybillett du har kjøpt. Økonomiklassen, for eksempel, kan sjekke inn maks 30 kg fordelt på to kollier, mens førsteklassen kan ta med hele 50 kg fordelt på tre kollier. Spedbarn uten sete kan ta bagasjen med ombord. Tar du med for mye, påløper det ekstra gebyr.

Sportsutstyr teller som innsjekket bagasje. Sykler må registreres minst 72 timer på forhånd, og du må fjerne eller pakke inn pedaler og ta luften ut av dekkene. Dersom du skal ha med rullestol som ikke er sammenleggbar eller er batteridrevet, kan den likevel sjekkes inn uten ekstra kostnad.

Informasjon om flyselskap

Book billige Cathay Pacific flybilletter på Travellink nå og dra på en uforglemmelig verdensreise!