Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Santa Cruz de La Palma

Siste flyvninger til Santa Cruz de La Palma

Bestill nå før det er for sent

Madrid Santa Cruz de La Palma
søn., 28 apr. MAD - SPC
man., 29 apr. SPC - MAD
2789kr
Pris per passasjer
Tenerife Santa Cruz de La Palma
tor., 01 aug. TFN - SPC
253kr
Pris per passasjer
Oslo Santa Cruz de La Palma
fre., 03 mai OSL - SPC
man., 06 mai SPC - OSL
5018kr
Pris per passasjer
Oslo Santa Cruz de La Palma
fre., 03 mai OSL - SPC
man., 06 mai SPC - OSL
5183kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Santa Cruz de La Palma

OSL
Fly fra Oslo til Santa Cruz de La Palma
1 895kr
Pris per passasjer

Alt for din reise til Santa Cruz de La Palma

Besøk Santa Cruz de La Palma

La Palma er en liten og grønn øy. Øya kalles også for «isla bonita» (den fine øya), og «isla verde» (den grønne øya). Øya har flere vulkaner og siste utbruddet skjedde i 1971. Øyas hovedstad, Santa Cruz de la Palma er en flott by ved kysten, omringet av grønne åser. Byen har et vakkert sentrum, en flott strand og en nydelig promenade.

Hva gjøre i Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz de la Palma er en liten by. Det meste av severdigheter er konsentrert i ett område, noen få kvartaler fra Avenida-Maritima promenaden. Det er verdt å få med seg España plassen, Dali-gaten med Salazar-palasset og Ayuntamiento rådhuset. Det er også verdt å ta turen til det lokale tobakkhuset, få en ekskursjon og få muligheten til å kjøpe kvalitetssigarer. For friluftsmennesker finnes nasjonalparken La Caldera de Taburiente. Parken er et stort krater med en diameter på 8 km og en dybde på 2 km. Krateret har oppstått etter et kraftig vulkanutbrudd. Parken ble åpnet i 1954 og ble den fjerde nasjonalparken i Spania. Det er mange stier å gå i parken. I parken finnes et vulkanisk fjell (10 km i diameter) og «Fryktens kløft». Roque de los Muchachos er en sti som går langs de høyeste toppene, med flotte utsikter over kraterets vegger. På toppen av Muchachos fjellet (2400 m) finner du øyas høyeste utsiktspunkt. Parken ligger 8 km fra Santa Cruz og det går buss ifra byen. Den lengste stranden på øya med svart, vulkanisk sand ligger i Puerto-Naos. Langs stranden ligger det mange kafeer, restauranter og butikker. 2 km lenger sør ligger Charco Verde, en flott strand som er ideell for familier med barn. Les videre og vær sikker på å huske disse turistattraksjonene:

Flyplassene i Santa Cruz de La Palma

La Palma lufthavn har flygninger til mange internasjonale destionasjoner

Populære flyselskaper

Populære flyselskaper med flygninger til La Palma flyplassen: Air Berlin og Iberia

Beliggenhet

Flyplassen ligger 8 km fra Santa Cruz de la Palma

Transport

Det finnes buss til og fra flyplassen. Ta rute 500: Santa Cruz de La Palma - Los Cancajos – Airport. Det er også gode muligheter for taxi og bilutleie.