Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Lucca

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Velg mellom mer enn 660 flyselskaper
  • Velg mellom mer enn 60 000 flyruter
  • Prisgaranti

Alt for din reise til Lucca

Besøk Lucca

Lucca er nydelig. Denne gamle byen kan enhver turist forelske seg i. Mangfoldet av historie, flotte kirker og gode restauranter er gjemt bak bymuren fra renessansen. Lucca er en av de få italienske byene som fortsatt har en godt bevart bymur. Muren er mer enn 4 km i diameter og skaper det uforglemmelige inntrykket av middelalderen og en romantisk stemning. Det går an å gå turer langs, men også oppå bymuren.

Hva gjøre i Lucca

Luccas severdigheter består i hovedsak av den flotte arkitekturen og kunsten. Den flotteste av dem er St. Martin katedralen på Piazza Antelminelli. I katedralen kan man se kjente kunstverk som Tintoretto's «Nattverden». Som følge av kunstens gullalder, Trecento, har Lucca fått en rekke kirker og klokketårn med forskjellig utseende. Ellers er byen dekket av flotte villaer i forskjellig stil. For den shoppingglade finnes det gode muligheter i Lucca. Byen er blant de beste i Italia på antikvarisk handel, med mange perler for samlere. Hvis du vil shoppe for mer moderne ting, har Via Fillungo alt du trenger. Ting å finne på i Lucca:

Flyplassene i Lucca

Pisas internasjonale flyplass er oppkalt etter Galileo Galilei. Flyplassen har flygninger til flere internasjonale destinasjoner.