Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Kristiansand – Bergen:

Last minute-flyvninger fra Kristiansand til Bergen

Bestill nå før det er for sent

Kristiansand Bergen
man., 15 jul. KRS - BGO
tor., 18 jul. BGO - KRS
2522kr
Pris per passasjer
Kristiansand Bergen
tor., 08 aug. KRS - BGO
689kr
Pris per passasjer
Kristiansand Bergen
tir., 23 jul. KRS - BGO
ons., 24 jul. BGO - KRS
1477kr
Pris per passasjer
Kristiansand Bergen
søn., 28 jul. KRS - BGO
tir., 30 jul. BGO - KRS
1958kr
Pris per passasjer
Kristiansand Bergen
tir., 30 jul. KRS - BGO
tor., 01 aug. BGO - KRS
1555kr
Pris per passasjer
Kristiansand Bergen
ons., 07 aug. KRS - BGO
fre., 09 aug. BGO - KRS
1875kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
20% Tog er 20 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.
Kristiansand 34kr
Bergen 40kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
40% Et vanlig måltid er 40 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.
Kristiansand 175kr
Bergen 250kr
Avstand: 292 kms
Kristiansand flyplasser
Kjevik (KRS) Hvor langt fra sentrum: 9 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Kristiansand

Kristiansand er noe helt unikt – sørlandsbyen nordmenn elsker å reise til om sommeren. Du finner en flyplass tilknyttet byen, nemlig Kristiansand lufthavn, Kjevik, som flyr til noen av de største norske byene og til flere andre land. Ønsker du for eksempel å fly fra Kristiansand til Bergen, er dette avreisestedet. Her er det godt med parkeringsplasser og gratis trådløst internett mens du venter på avgang. Dessverre er det ikke mange butikker å boltre seg i her, men de har det du trenger av snacks eller lesestoff til en kort flytur på Deli de Luca. Flybilletter Kristiansand Bergen er også rimelige, så du har heldigvis nok av lommepenger til overs å bruke i Bergen by.

Transport til Kristiansand flyplass

Kristiansand lufthavn, Kjevik ligger kun 16 km utenfor sentrum, så det er heldigvis ikke lange turen. Om du vil komme deg kollektivt til flyplassen blir buss det eneste alternativet. Lokalbussen, linje 35 Tveit, bruker omtrent 45–50 minutter ut til flyplassen, og den stopper på flere steder i sentrum. Merk deg at dette er en rutebuss med faste avganger, og vil ikke følge flyavgangene. Om du heller vil ta taxi, kjører både Taxi Sør og Agder Taxi til og fra flyplassen. Kjevik er en nokså liten flyplass, men både Widerøe, Norwegian og SAS har som regel fly Kristiansand Bergen daglig, med varierende priser basert på tiden av året og dag i uka.

Transport til Bergen

Bergen er kjent som byen i Norge med flest regndager i løpet av året. Det stemmer, men det er fullt mulig å virkelig kose seg her, selv om været kanskje ikke alltid er på din side. Liker du å være innendørs har Bergen et populært akvarium, og er kjent for Edvard Grieg-museet Troldhaugen. Andre severdigheter du virkelig burde oppleve er Bryggen i Bergen, hvor du kan se alle de idylliske, små husene som har havnet på verdensarvlisten. Fisketorget er også populært, og om du er glad i litt trening kan du nyte utsikten over byen fra Ulriken, Bergens høyeste fjell.

Transport til sentrum

Etter den korte flyturen på drøye 50 minutter, lander du på Bergen lufthavn, Flesland. Herfra kan du enkelt komme deg til Bergen sentrum med taxi eller buss på kun 20–30 minutter. Med buss kan du velge mellom Flybussen og vanlig rutebuss. Flybussen kjører fra like utenfor flyplassen til sentrum, og rutebuss nr. 23 Loddefjord og Storavatnet, Sotra kjører fra Holdeplass G fra Clarion Hotel Bergen. Merk deg at her er det bussbytte ved Dolvik Terminal til sentrum. Det er også en rekke taxiselskaper rett utenfor flyplassen som kan kjøre deg inn til byen på kun 20 minutter uten trafikk, og du kan til og med ta limousin om du føler deg ekstra fjong.