Fly Hotell Fly + Hotell Lei bil
Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:
Europe
Sweden (SEK)
Denmark (DKK)

Fly Kristiansand – Bergen:

Hvorfor bestille med Travellink?
  • Billige reiser fra mer enn 660 flyselskaper
  • Sammenlign de billigste tilbudene
  • Den beste prisen på flyreiser til Bergen

Se Bergen og bestill fly like før avreise

Beste tilbud fra alle Kristiansand flyplasser.

Utreise on, 07 des Tur/retur to, 08 des
KRS Kristiansand
BGO Bergen
tur/retur fra 1 177kr
Utreise to, 22 des Tur/retur fr, 30 des
KRS Kristiansand
BGO Bergen
tur/retur fra 1 447kr
Ruteinformasjon
Få nyttig informasjon om Kristiansand og Bergen for å planlegge reisen.
Sammenligning av prisnivå
Tog
Lokal enveisbillett
20%

Tog er 20 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.

Kristiansand
33,5kr
Bergen
40kr
Måltid
Restaurant i mellomsjiktet
20%

Et vanlig måltid er 20 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.

Kristiansand
150kr
Bergen
185kr
Taxi
Vanlig starttakst på dagtid
20%

En taxitur i Bergen er 20 % billigere enn i Kristiansand.

Kristiansand
120kr
Bergen
90kr
Kaffe
En vanlig cappuccino
17%

Kaffe er 17 % dyrere i Bergen enn i Kristiansand.

Kristiansand
39kr
Bergen
45,67kr
Kristiansand flyplasser
  • ( Kjevik (KRS)
    Hvor langt fra sentrum: 9 kms
Bergen flyplasser
  • ( Flesland (BGO)
    Hvor langt fra sentrum: 12 kms
K Avstand: 292 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Kristiansand

Kristiansand er noe helt unikt – sørlandsbyen nordmenn elsker å reise til om sommeren. Du finner en flyplass tilknyttet byen, nemlig Kristiansand lufthavn, Kjevik, som flyr til noen av de største norske byene og til flere andre land. Ønsker du for eksempel å fly fra Kristiansand til Bergen, er dette avreisestedet. Her er det godt med parkeringsplasser og gratis trådløst internett mens du venter på avgang. Dessverre er det ikke mange butikker å boltre seg i her, men de har det du trenger av snacks eller lesestoff til en kort flytur på Deli de Luca. Flybilletter Kristiansand Bergen er også rimelige, så du har heldigvis nok av lommepenger til overs å bruke i Bergen by.

Transport til Kristiansand flyplass

Kristiansand lufthavn, Kjevik ligger kun 16 km utenfor sentrum, så det er heldigvis ikke lange turen. Om du vil komme deg kollektivt til flyplassen blir buss det eneste alternativet. Lokalbussen, linje 35 Tveit, bruker omtrent 45–50 minutter ut til flyplassen, og den stopper på flere steder i sentrum. Merk deg at dette er en rutebuss med faste avganger, og vil ikke følge flyavgangene. Om du heller vil ta taxi, kjører både Taxi Sør og Agder Taxi til og fra flyplassen. Kjevik er en nokså liten flyplass, men både Widerøe, Norwegian og SAS har som regel fly Kristiansand Bergen daglig, med varierende priser basert på tiden av året og dag i uka.

Transport til Bergen

Bergen er kjent som byen i Norge med flest regndager i løpet av året. Det stemmer, men det er fullt mulig å virkelig kose seg her, selv om været kanskje ikke alltid er på din side. Liker du å være innendørs har Bergen et populært akvarium, og er kjent for Edvard Grieg-museet Troldhaugen. Andre severdigheter du virkelig burde oppleve er Bryggen i Bergen, hvor du kan se alle de idylliske, små husene som har havnet på verdensarvlisten. Fisketorget er også populært, og om du er glad i litt trening kan du nyte utsikten over byen fra Ulriken, Bergens høyeste fjell.

Transport til sentrum

Etter den korte flyturen på drøye 50 minutter, lander du på Bergen lufthavn, Flesland. Herfra kan du enkelt komme deg til Bergen sentrum med taxi eller buss på kun 20–30 minutter. Med buss kan du velge mellom Flybussen og vanlig rutebuss. Flybussen kjører fra like utenfor flyplassen til sentrum, og rutebuss nr. 23 Loddefjord og Storavatnet, Sotra kjører fra Holdeplass G fra Clarion Hotel Bergen. Merk deg at her er det bussbytte ved Dolvik Terminal til sentrum. Det er også en rekke taxiselskaper rett utenfor flyplassen som kan kjøre deg inn til byen på kun 20 minutter uten trafikk, og du kan til og med ta limousin om du føler deg ekstra fjong.

Andre interessant ruter

Flyg från Kristiansand till Bergen
Fly fra Kristiansand til Bergen