Croatia Airlines

Croatia Airlines

 

Oppdag Middelhavet med Croatia Airlines!

Kroatia

Kroatia er et fantastisk reisemål, vel verdt et besøk. En utrolig vakker kyst med tusenvis av øyer du kan utforske. Og bare to timer unna Norge. Reis tilbake i tid i de eldgamle, vidunderlige middelhavsbyen - blant dem stedet der Game of Thrones er filmet. Du vil få oppleve en fortid og en rik kulturarv i naturomgivelser som tar pusten fra deg. Oppdag nye retter det lokale middelhavskjøkkenet kan by på. Alt er kjent, men likevel så forskjellig…
Croatia Airlines forbinder Oslo med Zagreb, Dubrovnik og Split hver tirsdag, torsdag og søndag (sommerrute).

Betingelser

Tilbudet gjelder fra 19. juni til 15. juli 2017. Det er ingen begrensninger på reisedatoene bortsett fra at reisen må fullføres innen 15. oktober 2017. De angitte prisene gjelder per person for reise tur-retur på økonomiklasse, inkludert alle obligatoriske skatter. Prisene oppdateres jevnlig og er korrekte ved publiseringstidspunktet. Men disse fantastiske tilbudene selges ofte ut fort og prisene kan forandres etter hvert som tilgjengeligheten reduseres. Reisene må vare minst tre dager, ingen angitt maksimal lengde. Begrenset refusjonsrett og anledning til å forandre reisen.

Croatia Airlines er det kroatiske flyselskab som blev grundlagt i 1989 og som har operativ base i Zagreb, Kroatien. Croatia Airliens er et velkendt flyselskab med både nationale og internationale ruter, og flyver i rutefart til og fra Zagreb. Besøg vores hjemmeside for at booke billige fly med Croatia Airlines, eller se de aktuelle tilbud herunder på billige fly og hoteller til destinationer i hele verden.