Trenger du hjelp?

Få eksklusive tilbud: 23 50 20 44

Bestill fly hos South African Airways med Travellink

Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Beste South African Airways flytilbud

Oslo - Johannesburg
Oslo - Johannesburg
retur fra 6 498kr
Oslo - Zanzibar
Oslo - Zanzibar
retur fra 12 218kr
Oslo - Windhoek
retur fra 8 648kr
Cape Town - Durban
retur fra 3 353kr
Johannesburg - Durban
retur fra 1 396kr
Oslo - Maputo
retur fra 8 565kr

South African Airways

Om South African Airways

SAA er det nasjonale flyselskapet i Sør-Afrika, og landets største. Hovedkontoret ligger i Johannesburg, mens hovedflyplassene er i Cape Town og OR Tambo, litt utenfor Johannesburg. Selskapet er medlem av Star Alliance og samarbeider med blant annet Air China, Emirates, SAS og Singapore Airlines. SAA har en flåte på 57 fly av typen Airbus og Boeing.

Du kan ta South African Airways fly til 38 destinasjoner i Afrika, Europa, Nord- og Sør-Amerika og Asia. Flyselskapet flyr regelmessig til sine innenriksdestinasjoner i Sør-Afrika. Med sine samarbeidspartnere kan SAA tilby reiser til London, Dubai, Perth og Washington for å nevne noen. Flyselskapet har virkelig et globalt reisenettverk, og tilbyr flyvninger over hele verden. SAA har vunnet prisen for beste afrikanske flyselskap mange år på rad.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn på pc eller mobil via SAAs nettsider, og innsjekkingen åpner 24 timer før avreise. Her kan du velge sete eller endre sete og få billettene sendt til deg på e-post. Du kan sjekke inn på nett frem til 90 minutter før avreise. Du kan skrive ut billettene i kiosker på flyplassen. Bruker du mobilen, kan du ha e-billetten på din telefon.

Selv om du enkelt kan sjekke inn på nett, kan du også gjøre dette på flyplassen. Du må ha med pass. Etter du har sjekket inn enten på nett eller på flyplassen, kan du gå til bag-drop med bagasjen. Overstiger du bagasjen som er inkludert i billetten din, kan du betale for ekstra bagasje.

Tillatt håndbagasje

Reiser du med økonomiklasse, kan du medbringe en håndbagasje på maks 56 x 36 x 23 cm og 8 kg, og en liten veske eller pc-bag i tillegg. Reiser du med business, kan du ta med 2 håndbagasjer på 8 kg hver. Dette gjelder per person. Overstiger du håndbagasjestørrelsen, kan du bli bedt om å gå tilbake og sjekke inn bagasjen.

Reiser du med barn kan du ta med en sammenleggbar barnevogn eller barnesete, og en babybag på inntil 8 kg gratis. Håndbagasjen din må passe i hyllen over deg eller under setet foran. Legg merke til regler om flytende produkter.

Innsjekket bagasje

Reiser du med økonomiklasse kan du ta med 1 kolli som ikke overstiger 23 kg. Det samme gjelder sportsutstyr. Reiser du med business, kan du ta med 2 kolli på 32 kg hver. Du kan ta med sportsutstyr som ikke veier mer enn 23 kg. Bagasjen din kan ikke ha en dimensjon som er større enn 158 cm. Barn som betaler minst 50% av prisen til en voksenbillett har rett til samme antall kolli.

Har du for tung bagasje, må du betale overvekt. Ta kontakt med SAA før reisen hvis du trenger assistanse og rullestol. Selskapet er svært hjelpsomme med det utstyr og den assistansen man trenger, så lenge det er avklart før avreise.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: South African Airways
  • IATA-kode: SA
  • Stiftelsesår: 1934
  • Hovedbase: Johannesburg, Sør-Afrika
  • Nettside: flysaa.com

Bestill billige South African Airways flybilletter gjennom Travellink og utforsk spennende destinasjoner i Afrika!

Andre populære flyselskaper

Beste flyreiser på tilbud