Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Adria Airways med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Adria Airways

Om Adria Airways

Adria Airways har over 50 års erfaring i flybransjen og forbinder Slovenia til en rekke europeiske byer med gode forbindelser til Sørøst-Europa. Selskapet er medlem av Star Alliance, og det gjør at de har tilgang til et globalt nettverk av flyvninger til 192 ulike land. De samarbeider også med blant annet KLM, Air France, Lufthansa, og Turkish Airlines. Med Adria Airways kan du fly til byer som Paris, Amsterdam, København, Sarajevo og Tirana.

Adria Airways tilbyr 170 flyvninger fra Ljubljana i uken, og charterflyvningene deres har gode forbindelser fra Slovenia til feriedestinasjoner ved Middelhavet, for eksempel til Zagreb i Kroatia. Adria Airways fly inkluderer tre fly av typen Airbus A319-fly og Bombardier-fly. De flyr hovedsakelig fra Ljubljana, men har også flyvninger fra flyplassene i Pristina og Tirana.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn på nett fra 24 timer før avreise frem til en time før avreise. Det er ikke mulig å sjekke inn på nett for reiser fra Paris, Amsterdam og andre flyplasser som ikke ligger på listen over flyplasser på selskapets check-in nettsider. Kan du ikke sjekke inn på nett, må du sjekke inn ved flyselskapets skranke på flyplassen.

For å sjekke inn på nett velger du flyplassen du reiser fra, og så fyller du inn informasjonen som blir etterspurt i innsjekkingsprosessen. Sjekker du inn på nett må du enten skrive ut billetten din, eller du må ha den tilgjengelig på din telefon.

Tillatt håndbagasje

Med alle billetter kan du ta med deg en håndbagasje som veier opptil 8 kg og ikke er større enn 55 x 40 x 23 cm. Har du kjøpt billett i business-klasse, kan du ta med to slike håndbagasjer. I tillegg til denne håndbagasjen kan du ta med en liten veske, kamera eller en annen personlig eiendel. Dette gjelder alle billetter.

Dersom din håndbagasje er for stor, blir du nødt til å sende bagasjen, som regel mot en ekstra avgift. Selskapet har ulike regler for bagasje som går utenom det vanlige, som sportsutstyr, musikkinstrumenter, kjæledyr og bagasje for barn. Detaljert informasjon om denne typen bagasje finnes på selskapets nettsider. Reiser du med barn kan du ha med en babybag på flyet.

Innsjekket bagasje

Dersom du har kjøpt billett uten innsjekket bagasje, kan du likevel legge til dette om det er ønskelig. Dette kan du legge til på nett inntil fire timer før avreise. Dersom du vil legge til bagasje mindre enn fire timer før avreise, kan du gjøre dette på flyplassen. Barn under 2 år har ikke bagasje, men kan ha med barnevogn som er sammenleggbar. Barn fra 2-12 år kan ha med samme bagasje som voksne.

Prisen for innsjekket bagasje avhenger av når du legger til bagasjen. Det er billigst å legge til dette på nett mer enn 12 timer før avreise. Du har ulike valgalternativer for innsjekket bagasje, og det varierer mellom 23 og 32 kg og en størrelse på 158 cm eller mer. Sportsutstyr kan sendes som bagasje, dersom det tilfredsstiller reglene for vanlig bagasjestørrelse. Rullestoler sendes gratis.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Adria Airways
  • IATA-kode: JP
  • Stiftelsesår: 1961
  • Hovedbase: Ljubljana, Slovenia
  • Nettside: adria.si

Sjekk ut Travellink og bestill billige Adria Airways flybilletter til en rekke destinasjoner i Sørøst-Europa.

Andre populære flyselskaper

Adria Airways fly
Adria Airways lennot
Adria Airways flyg