Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Billig fly til Brac

Siste flyvninger til Brac

Bestill nå før det er for sent

Oslo Brac
lør., 20 jul. OSL - BWK
ons., 24 jul. BWK - OSL
28678kr
Pris per passasjer
Bergen Brac
ons., 24 jul. BGO - BWK
2493kr
Pris per passasjer

Populære flyreiser til Brac

BGO
Fly fra Bergen til Brac
2 493kr
Pris per passasjer
SVG
Fly fra Stavanger til Brac
3 400kr
Pris per passasjer
OSL
Fly fra Oslo til Brac
3 513kr
Pris per passasjer

Alt for din reise til Brac

Besøk Brac

Bol er den eldste byen på Brac-øya. Byen er den største turistbyen i den sørlige delen av Brac-øya. Bol har et mangfold av nasjonale restauranter, som tilbyr alt av lokal mat, mange barer, og den mest populære nattklubben på hele øya. Bol var en gang bare en bygd for fiskere, sjømenn og druebønder, men alt snudde seg i 1923 da folk fra forskjellige land startet å komme dit for å feriere. Den beste tiden for å feriere i Bol er i juli og august. Klimaet i Bol er velegnet for astmatikere og er kjent for å hjelpe dem, ikke bare mens de er der, men også en stund etter ferien.

Hva gjøre i Brac

Bol byr på mange feriemuligheter. Ønsker du å bade og sole deg, ligger den kjente stranden Zlatni rat like ved byen. Det er også mange muligheter for en aktiv ferie, enten du ønsker å spille tennis, minifotball, voleyball og basketball. For en by som ligger ved havet er klart størst utvalg av aktiviteter ved, eller i vannet. Det er gode muligheter for surfing, dykking og undervannsfiske. Ting å finne på i Bol:

Flyplassene i Brac

Brac flyplassen har sesongflygninger. Ruteflygninger til Zagreb og charterflygninger til flere internasjonale destinasjoner.

Populære flyselskaper

Populære flyselskaper med flygninger til Brac flyplassen er: Croatia Airlines og Czech Airlines

Beliggenhet

Flyplassen ligger ca 14 km fra Bol

Transport

Det er ikke lagt opp for offentlig transport til og fra flyplassen, men det finnes et velfungerende taxitilbud i flyplassens åpningstider.