Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bergen – New York:

Last minute-flyvninger fra Bergen til New York

Bestill nå før det er for sent

Bergen New York
fre., 03 mai BGO - JFK
man., 06 mai JFK - BGO
5563kr
Pris per passasjer
Bergen New York
tir., 14 mai BGO - JFK
4637kr
Pris per passasjer
Bergen New York
tir., 23 apr. BGO - JFK
lør., 27 apr. JFK - BGO
5049kr
Pris per passasjer
Bergen New York
tor., 09 mai BGO - JFK
søn., 12 mai JFK - BGO
7716kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
11% Tog i New York er 11 % billigere enn i Bergen.
Bergen 40kr
New York 35,43kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
19% Et måltid i New York er 19 % billigere enn et måltid i Bergen.
Bergen 236,18kr
New York 190,76kr
Valutakurs
1 NOK = 0.1 USD
1 USD = 10.85 NOK
Sist sjekket 18 april 2024
Avstand: 5606 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
New York flyplasser
Newark International Airport (EWR) Hvor langt fra sentrum: 18 kms
John F Kennedy Intl Airport (JFK) Hvor langt fra sentrum: 23 kms
East 34St Landing (NES) Hvor langt fra sentrum: 4 kms
Stewart (SWF) Hvor langt fra sentrum: 83 kms
Westchester County Airport (HPN) Hvor langt fra sentrum: 41 kms
Long Island-Macarthur Airport (ISP) Hvor langt fra sentrum: 74 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Bergen er en av de mer sjarmerende byene på Vestlandet, og har sine egne attraksjoner. Flyplassen er kanskje en av dem? Bergen lufthavn Flesland ble nemlig kåret til en av verdens beste flyplasser i 2009. Her finner man én enkelt terminal, i alle fall enn så lenge, og selv om området i seg selv kanskje ikke er så stort, ser flyplassen mer enn seks millioner passasjerer i året. Flybilletter Bergen New York er faktisk tilgjengelig fra flere av de store selskapene som betjener Bergen lufthavn, og i tillegg til SAS og Norwegian, finner du selskaper som Icelandair, British Airways og mange flere på denne lille, store flyplassen.

Transport til Bergen flyplass

Når du først har billettene i hånda, er det ikke vanskelig å komme seg til Flesland. Fly fra Bergen til New York går ofte tidlig om morgenen, men det er heller ikke noe å bekymre seg for, siden Flybussen begynner å gå allerede grytidlig om morgenen – lenge før de aller fleste nordmenn er oppe og går. Hvis ikke det passer, er det alltid mulig å finne en drosje. Siden Flesland bare ligger omtrent 25 minutter unna sentrum, litt mot sør, er det heller ikke noen dyr tur, uansett hvilket transportmiddel man velger.

Transport til New York

New York er en av de byene som er umulig å beskrive med bare noen få ord. Den må rett og slett oppleves. Lyden, luktene, menneskene og opplevelsene som New York byr på er det vanskelig å finne andre steder. Fly Bergen New York er heller ikke dyrt, så det er ingen unnskyldning for å ikke se denne massive metropolen med egne øyne. Uteliv, kultur og for ikke å glemme shopping i en av verdens absolutte motehovedsteder, er punkter som burde stå på planen til alle som har tenkt seg en tur. Det store eplet er åpent for alle, selv om det bare er for å oppleve Central Park, som er like stor i areal som enkelte land.

Transport til sentrum

Når man kommer fra Norge og skal til New York, lander man som regel enten på JFK, Newark eller LaGuardia, og det kan av og til virke litt overveldende å skulle navigere seg inn til byen. Men frykt ikke. Newark er for eksempel en av de eldste og mest etablerte flyplassene i hele USA, og kommunikasjonen inn til byen er utmerket. Det enkleste fra hvilken som helst av flyplassene er nok å ta lokaltog inn til byen, og da havner man som regel midt på Central Station, som jo er et storslagent syn i seg selv. Det er ikke dyrt heller – billetter fra flyplassen koster noen få dollar, og vil man heller reise i bil, finnes det relativt billige taxier.