Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bergen – London:

-
-
-
-

Last minute-flyvninger fra Bergen til London

Bestill nå før det er for sent

Bergen London
man., 12 aug. BGO - LGW
ons., 14 aug. LGW - BGO
1746kr
Pris per passasjer
Bergen London
ons., 31 jul. BGO - LGW
251kr
Pris per passasjer
Bergen London
man., 29 jul. BGO - LGW
ons., 31 jul. LGW - BGO
2235kr
Pris per passasjer
Bergen London
man., 22 jul. BGO - LGW
ons., 24 jul. LGW - BGO
3675kr
Pris per passasjer
Bergen London
tor., 01 aug. BGO - LHR
søn., 04 aug. LHR - BGO
2320kr
Pris per passasjer
Bergen London
tir., 06 aug. BGO - LGW
fre., 09 aug. LGW - BGO
2398kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
5% Tog i London er 5 % billigere enn i Bergen.
Bergen 40kr
London 38,13kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
9% Et vanlig måltid er 9 % dyrere i London enn i Bergen.
Bergen 250kr
London 272,38kr
Valutakurs
1 NOK = 0.08 GBP
1 GBP = 13.86 NOK
Sist sjekket 16 juli 2024
Avstand: 1044 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
London flyplasser
Heathrow (LHR) Hvor langt fra sentrum: 23 kms
Gatwick (LGW) Hvor langt fra sentrum: 40 kms
Stansted (STN) Hvor langt fra sentrum: 49 kms
Luton International (LTN) Hvor langt fra sentrum: 43 kms
London City (LCY) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
Biggin Hill (BQH) Hvor langt fra sentrum: 49 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Bergen ligger ganske koselig til på Vestlandet, så hvorfor man i det hele tatt vil reise derfra, er kanskje for noen et mysterium. Men hvis man først vil, er det ikke vanskelig. Bergen lufthavn Flesland ligger litt under en halvtime utenfor byen, litt mot sør. Den er faktisk blitt kåret til en av verdens beste flyplasser, og klatret helt til topps på Europa-listen i 2009. Det er det mange gode grunner til, og de siste årene har flyplassen også blitt kraftig oppgradert. Fra Flesland kan du fly Bergen London hele året, og flyplassen betjenes av mange forskjellige ruter og selskaper, blant andre Norwegian, SAS, British Airways og KLM.

Transport til Bergen flyplass

Fra Bergen sentrum tar det som sagt under en halvtime å komme seg til flyplassen, og har du flybilletter Bergen London kan du velge mellom flere måter å starte reisen fra sentrum på. Med Flybussen har du mulighet til å komme deg til flyplassen fra før fuglene står opp om morgenen, og det er selvsagt også en mulighet for å finne en drosje når som helst, og fra hvor som helst i Bergen. De som heller vil kjøre den standsmessige veien, så finnes det faktisk mulighet til å leie seg en privatsjåfør i Bergen – det er det kanskje ikke så mange som vet.

Transport til London

London er en by med like mange hemmeligheter som attraksjoner, og det er kanskje sånn det skal være i en by som er flere tusen år gammel. Enten det er London Eye, Tower eller et av de mange museene som tiltrekker, så finnes det nok å ta seg til i ukesvis. Er man av den litt mer eventyrlystne sorten finnes det bortgjemte parker og puber – hva med den hemmelige Beefeaters pub? Der må du enten være vakt i Tower of London, eller så må du kjenne en av dem godt. Uansett hva du er ute etter, kan du fly fra Bergen til London på litt under to timer. Det er to timer som er vel verdt å bruke.

Transport til sentrum

Bergen lufthavn Flesland kan skryte av sine seks millioner passasjerer, men London er i en annen proporsjon. Her er det flere flyplasser i ett system, og du har sikkert hørt navnene: Luton, Stansted, Heathrow, Southend og Gatwick, og det er verdens aller travleste system med flyplasser. Her finner du muligheter for å bli møtt av en privatsjåfør med skilt, eller du kan leie din egen bil. Trafikken i London kan være avskrekkende for de som ikke er vant til den, så hva med å ta toget inn til byen i stedet? Eller kanskje en sjarmerende London-taxi? Så lenge du holder deg på riktig side av veien, burde det uansett ikke bli noe problem.