Travellink er nå tilgjengelig i følgende land:

Fly Bergen – København:

Last minute-flyvninger fra Bergen til København

Bestill nå før det er for sent

Bergen København
fre., 07 jun. BGO - CPH
søn., 09 jun. CPH - BGO
1987kr
Pris per passasjer
Bergen København
søn., 14 jul. BGO - CPH
448kr
Pris per passasjer
Bergen København
tir., 28 mai BGO - CPH
tor., 30 mai CPH - BGO
1639kr
Pris per passasjer
Bergen København
fre., 24 mai BGO - CPH
lør., 25 mai CPH - BGO
1798kr
Pris per passasjer
Bergen København
fre., 31 mai BGO - CPH
tir., 04 jun. CPH - BGO
1646kr
Pris per passasjer
Bergen København
tir., 11 jun. BGO - CPH
tir., 11 jun. CPH - BGO
1648kr
Pris per passasjer

Ruteinformasjon

Sammenligning av prisnivå

Tog Lokal enveisbillett
6% Tog i København er 6 % billigere enn i Bergen.
Bergen 40kr
København 37,58kr
Måltid Restaurant i mellomsjiktet
1% Et måltid i København er 1 % billigere enn et måltid i Bergen.
Bergen 236,87kr
København 234,86kr
Valutakurs
1 NOK = 0.64 DKK
1 DKK = 1.57 NOK
Sist sjekket 21 juni 2024
Avstand: 675 kms
Bergen flyplasser
Flesland (BGO) Hvor langt fra sentrum: 12 kms
København flyplasser
Kastrup (CPH) Hvor langt fra sentrum: 8 kms
Malmo (MMA) Hvor langt fra sentrum: 32 kms
Roskilde (RKE) Hvor langt fra sentrum: 1 kms

Til og fra flyplassene

Fly fra Bergen

Bergen lufthavn Flesland er en av de aller beste flyplassene i verden. Det er ikke bare skryt heller – den havnet faktisk på sjetteplass i verden i 2009.

Bergen lufthavn Flesland har mer enn seks millioner par med føtter som passerer hvert år, og det betyr at det faktisk er en flyplass man må regne med. Det er det mange flyselskaper som har fått med seg også, og fly fra Bergen til København er blitt mer enn vanlig. Danmark er et yndet feriemål for oss nordmenn, og i tillegg til Norwegian finner du selskaper som SAS, Icelandair, KLM og RusLine.

Transport til Bergen flyplass

Litt under to mil, og omtrent en halvtimes kjøretur – det er alt man må investere for å komme seg fra Bergen sentrum og ut til Flesland. Flyplassen ligger litt sør for byen, så det er bare å svinge ut etter Blomsterdalen, så ser du den.

Flybussen starter rutene sine grytidlig om morgenen og fortsetter så lenge det er fly som kommer eller går. Den som ikke liker seg på en buss, kan selvsagt også finne taxier og drosjer fra sentrum, og Flesland har også langtids- og korttidsparkering, for de som foretrekker å kjøre selv.

Transport til København

Flybilletter Bergen København har nesten aldri vært enklere å få tak i, og det er definitivt den aller raskeste veien til ekte, dansk hygge.

Mange blir ganske imponert over hvor ren og pen København er, og det er nok et av de punktene som danskene også er stolte av når det kommer til denne byen. Som et designsentrum for både interiør, arkitektur og ikke minst mote, har Køben satt seg på kartet som mer enn bare en forholdsvis liten by den store sammenhengen, til å bli en metropol der vi fortsatt føler oss som hjemme, hver gang vi kommer dit.

Transport til sentrum

Kommer du med fly Bergen København, og skal inn til byen, er det faktisk under en halvtimes reise, nesten uansett hva slags metode du velger for å ta turen.

Som danskene selv sier, så kommer det an på trafikken, selvsagt, men kommer du midt i rushtiden, er det fortsatt mulig å hoppe på både en metro eller et tog, og forsere ettermiddags- eller morgentrafikken med et smil. Toget kjører fra rett ved terminal 3, og selv om Kastrup kan være stor å navigere på, burde det ikke ta deg noe mer enn fem minutter å komme deg til toget. Buss 5A tar deg også rett til sentralstasjonen i sentrum, hvis du foretrekker det i stedet.