Travellink Partner

Travellink er Nordens ledende Internett Reisebyrå, i løpet av 2010 solgte vi reiser over hele verden til mer enn 630 000 reisende!

Bli partner nå!
Nå tilbyr vi deg en unik mulighet til å ta del i vår fremgang ved å registrere deg som partner i vårt program. Har du egen hjemmeside, ønsker flere besøkende og samtidig tjene penger? Ved å la dine besøkende ta del i Travellinks spennende utvalg får din hjemmeside merverdi og dine besøkende vil komme tilbake gang på gang for å bli inspirert og bestille reiser!
I vårt partner program får du tilgang til et stort utvalg grafisk materiale og tekst lenker. Alt du trenger å gjøre er å legge opp en banner eller tekst lenke på din hjemmeside. Du får deretter en kompensasjon for alle bestillinger som kommer inn via din hjemmeside og det finnes ingen øvre grense på hvor mye du kan tjene! Dessuten begrenses ikke din kompensasjon bare til fly - du får til og med betalt for leiebil samt hotellbestillinger som gjøres via din side!

Hvordan blir jeg partner?
Vi har et utstrakt partner nettverk via Awin affiliate program. Om du ikke allerede har en affiliate konto hos Zanox, så er det veldig enkelt å opprette. Logg inn på: www.awin.com for å komme raskt i gang! Har du ytterligere spørsmål, vennligst kontakt vår partner AWIN.

Ønsker du å annonsere hos Travellink?
Vi har flere ulike tilbud og annonsepakker å tilby. På vår hjemmeside kan du få tilgang til redaksjonelt stoff, temaer, banners m.m. Du kan også annonsere i vårt nyhetsbrev der du når ut til ca 130 000 mottakere i Norge i målgruppen 20-40 år.

Velkommen til Travellink!