Denmark (DKK)
Finland (€)
Sweden (SEK)

Bestill fly hos Air Berlin med Travellink

��
Q
Hvorfor bestille med Travellink?
Rimelige flyreiser med over 450 flyselskaper
Vi sammenligner priser for å finne den beste
Hos oss får du hele reisen på ett sted

Air Berlin

Om Air Berlin

airberlin er en del av en stor allianse av flyselskap fra over hele verden, nemlig oneworld. Sammen med flyselskap som Malaysia Airlines, Qatar Airways og Finnair, består nettverket av ruter til nesten 1000 destinasjoner. Reisende fra Norge kan altså fly med airberlin fra Oslo og videre ut i den vide verden. I tillegg er de en del av Etihad Airways Partners, et samarbeid mellom flyselskap som Air Seychelles og Alitalia.

airberlin har en av de yngste flåtene i Europa med totalt 144 fly som Boeing 737-700, 737-800 og Airbus 320. De har vunnet en rekke priser i løpet av årene, f.eks. "Eco-Aviation Award" i USA. Toppruter inkluderer blant annet fra hovedbasen i Berlin til Chicago, Mallorca og Dusseldorf.

Innsjekking på nett

Du kan sjekke inn raskt og enkelt på nett, så tidlig som 30 timer før avreise. For reiser til USA og Cuba, åpner online innsjekking 24 timer før avreise. Tjenesten er tilgjengelig for alle med e-billett. Du må ha referansenummer tilgjengelig og du kan sjekke inn opptil 10 passasjerer. Boardingkortet kan skrives ut, sendes til en app på mobilen eller hentes på flyplassen.

Vennligst merk deg at passasjerer med billettypen Economy Light ikke kan velge sete selv under innsjekking, de får tildelt et sete. Det er heller ikke alle flyplasser hvor det er mulig å sjekke inn på nett. Det anbefales at du undersøker dette på forhånd.

Tillatt håndbagasje

Du kan ta med én håndbagasje på airberlin sine fly med vekt på opptil 8 kg. Størrelsen kan ikke overstige 55 x 40 x 23 cm. Du finner stativ ved innsjekkingen som lar deg måle størrelsen på bagen din. I tillegg kan du ta med en liten gjenstand på maks 40 x 30 x 10 cm og 2 kg, f.eks. laptop eller veske.

Du kan forhåndsbestille ekstra håndbagasje dersom du ønsker det. Da kan du ta med opptil 20 kg ombord, så sant bagasjen får plass under setet foran deg. Reiser du businessklasse, kan du ta med deg en ekstra håndbagasje. Reisende med baby får utdelt en pose med bleie, smekker og lignende til bruk ombord i flyet.

Innsjekket bagasje

Hvor mye bagasje du kan sjekke inn, avhenger av hvilken billett du har bestilt. Bagasjen kan være på enten 23 eller 32 kg. Barn under 11 år kan ta med gratis bagasje på opptil 23 kg, bortsett fra hvis de reiser Economy Light. Da er ikke bagasje inkludert.

Dersom du ønsker å legge til mer bagasje utover det som er inkludert i billetten, kan du bestille mer mot et gebyr. Du må også registrere om du skal ha med deg stort sportsutstyr som golf, sykkel eller dykkerutstyr. Barnevogn og bilsete for barn under 12 år er gratis. Rullestoler og lignende utstyr må registreres seinest 48 timer før avgang.

Informasjon om flyselskap

  • Flyselskap: Air Berlin
  • IATA-kode: AB
  • Stiftelsesår: 1978
  • Hovedbase: Berlin, Tyskland
  • Nettside: airberlin.com

Ikke utsett feriedrømmene dine, bestill billige airberlin flybilletter med en gang!

Andre populære flyselskaper

Air Berlin fly
Air Berlin lennot
Air Berlin flyg