Virgin Atlantic Airways

Virgin Atlantic Airways

 

Virgin Atlantic's økonomiklasse handler om morro og Verdi for pengene, fra de gratis toalettsakene, individuelle tv-skjermene og gavepakkene til barn, til gratis mat og drikke på flygningen. Vi vil gi deg de siste filmene, komedier, sport, drama og barneprogrammer. På mange av våre flygninger får du også en egen spill-konsoll med opp til 35 spill. Se tilbudene og prøv Virgin Atlantic for å få så mye som mulig for pengene.

Flyr du med Virgin Atlantic en gang så er det stor sannsynlighet for at du kommer tilbake flere ganger. Branson's flyselskap blir bare bedre - og vinner priser for innovativt design, konstante forbedringer og oppgraderinger når det gjelder kundebehandling og tilbyr nyskapende produkter og tjenester i bransjen. Virgin Atlantic's Premium Economy har allerede blitt kåret til best I sin klasse I Business Traveller Awards 2007. Oppdag en kabin der du kan forvente alle ekstratjenestene som du vanligvis får - og så litt ekstra. Større, mer komfortable seter sammen med engasjert kabinpersonale garanterer deg rask og rask service.

Sov, jobb, eller lek på businessklasse med Virgin Atlantic. Hvilke andre steder finner du en bar ombord på buisinessklasse flighten? Med Virgin Atlantic's Upper Class Suite, kan du oppleve en av de lengste helt flate sengene i businessklasse - Virgin Atlantic setter en ny standard på reisen. Upper Class Suite gjør det mulig å jobbe, slappe av, ta en drink sammen med en venn eller sove i fantastisk komfort. Det er plass til en laptop (strøm er tilgjengelig), et stort bord til å jobbe eller spise og god plass til å legge opp bena. Hver suite er tilpasset med en 10,4" tv-skjerm med et massivt utvalg av filmer, tv-programmer og spill. Prøv også vårt fantastiske bar område om bord. Dette er et fint sted å møte andre reisende, slå av en prat med kabinansatte, ta en drink eller noe å spise.