Billige flybilletter

billige flybilletter

Her kommer noen tips fra oss i Travellink for billige flybilletter:

Vær fleksibel på når du kan reise og hvor lenge du kan være borte. Det er som regel billigere å reise på dagtid enn kveldstid, og ukedager er ofte billigere enn fredag til søndag. Skoleferie kan medføre høyere priser om man ikke bestiller i god tid før avreise. De billigste flyreisene i Europa innebærer som regel at man må være borte natten mellom lørdag og søndag. For reiser utenfor Europa er det ofte billigere om man er borte minst syv netter. Noen ganger kan det være billigere om man bestiller to enkeltreiser istedenfor en tur- og returreise.

Bestill din flybillett i god tid. Restplasser er ikke alltid billigst, spesielt ikke om det er til en populær destinasjon eller avgangstid, ettersom flyet kan være fullbooket. Bestill i god tid for å finne billige flybilletter. Hold øynene åpne for kampanjer. Abonnèr på Travellinks nyhetsbrev så går du ikke glipp av våre spesialtilbud. Flyselskapene har iblant kampanjer der du kan gjøre et kupp til utvalgte destinasjoner.

Å reise når det er lavsesong på destinasjonen kan også være en god idè. Billig flybilletter er ikke den eneste fordelen. Det kan også være behagelig når det er færre turister. En vårreise til Mallorca kan være like deilig som en sommerreise. Passe varmt, mye plass på stranden og færre restplasspassasjerer. På Travellink kan du alltid bestille dine billige flybilletter, uansett om du vil bestille lang tid i forveien eller om du er ute i siste liten!

Søk og bestill billige flybilletter her: Travellink fly