Turks og Caicosøyene

Er du nyskjerrig på å besøke Turks og Caicosøyene i Nord-Amerika? Hos Travellink kan du alltid finne billige reiser til Turks og Caicosøyene og andre land i Nord-Amerika, uansett når på året du vil reise og hvor lenge du vil være borte.

Kanskje skal du på en fantastisk langreise i Turks og Caicosøyene? Dersom du vil kombinere et besøk i Turks og Caicosøyene med et eller flere andre land i Nord-Amerika, eller kanskje som en del av en jorden rundt reise, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Å søke og bestille flyreiser er enkelt og sparer både tid og penger. Vi tilbyr hundrevis av flyselskap og tusenvis av hotell og leiebiler over hele verden, og det finnes garantert noe som passer for deg og ditt reisefølge.

Planlegg enkelt hele reisen hjemmefra! Vil du bestille din overnatting før reisen til Turks og Caicosøyene tilbyr vi prisgunstige hotell i alle prisklasser, alt fra enstjernes til de aller mest luksuriøse femstjernes. Dersom du vil utforske Turks og Caicosøyene i ditt eget tempo anbefaler vi en leiebil som kan ta deg dit du vil.

 
Fakta

Fakta Turks og Caicosøyene

Nord-Amerika
Hovedstad Cockburn town
Valuta US dollar (USD)
Språk engelsk
Tidsforskjell - 6 timer