Sveits

Sveits

Engadin St. Moritz

For noen fjell. For noen innsjøer. For et lys! Og en masse plass innimellom for å aktivt slappe av og få nye krefter. Valgmulighetene er endeløse - du kan dra på fottur langs strendene ved de glitrende innsjøene, ta en forfriskende svømmetur, eller stanse langs en av panoramastiene som vil ta pusten fra deg. De storslåtte landskapene i Engadin tilbyr også en storslått, naturlig boltreplass for fjellsyklister. Alle, fra sporty spenningsfantaster til dem som foretrekker en mer avslappet sykkeltur, vil nyte regionens fjellsykkelstier. I sommer og til høsten holder Engadin St. Moritz turistene aktive - med spesialtilbud som er mer tiltalende enn noensinne.

Fjellsykkel

400 kilometer med pur lykke for fjellsyklister: De godt oppmerkede sykkelrutene i Engadin viser deg veien. Alle som vil ha den mest spektakulære oppstigningen, det mest utrolige panoramaet eller den vakreste stien, kan få lokalkunnskap fra lokale eksperter og heldigvis er det mange av dem i Engadin som tilbyr profesjonelt organiserte turer for alle nivåer. I tillegg finnes det spesielle hoteller for fjellsyklister som tilbyr en passende ramme med ekstra infrastruktur og tjenester. Fjelltransportfasiliteter tar med syklistene opp i høyden - og åpner opp nye dimensjoner for de virkelig ambisiøse.
Fjellsykkel-spesial - Utforsk 400 km med sykkelstier med varierende vanskelighetsgrad og benytt deg av fjellsykkel-spesialen. Finn ut mer om det flotte tilbudet vårt:
www.engadin.stmoritz.ch/mtb_en

Fotturer

Enten langs "vannruten" forbi idylliske fjellsjøer, eller "jernruten" (via ferrata) opp til toppen, eller "isbreruten" til den evigvarende isen: Fotturer i Engadin er alltid en spektakulær opplevelse - og ikke bare for profesjonelle fjellvandrere. Mindre sporty fjellelskere kan bruke taubane eller kabelbane opp til en høyde på 3000 meter hvor de blir belønnet med en fantastisk panoramautsikt. (Nye) alpinister trener på via ferrata og barna utforsker Schellenursi. Et tett nettverk på over 580 kilometer med gangstier som bare venter på å bli benyttet. Kulinariske herligheter finnes på hvert trinn på veien. Via Gastronomica er en veldig spesiell opplevelse som kombinerer variasjonen i det lokale kjøkkenet med skjønnheten i Engadins fjell-landskap inn i Fex-dalen. Bon appétit!
Fjell-jernbane er inkludert - tilbudet lar deg få mest mulig ut av ferien din her og lar deg oppleve den uberørte naturen i øvre Engadin på nært hold. Over 90 hoteller i alle kategorier i øvre Engadin tilbyr sommergjestene som overnatter minst to netter pakken fjell-jernbane inkludert med gratis reiser på 13 kabelbaner, gondoler, stolheiser og taubaner.
Mer informasjon:
www.engadin.stmoritz.ch/bergbahnen_inclusive

Kontakt:

Turistbyrån i Engadin St. Moritz
Tel. +41 (0)81 830 00 01
allegra@estm.ch
www.engadin.stmoritz.ch
www.myswitzerland.com/engadin