Portugal

PortugalSå fint å se deg her!

 • Det beste fra Algarve

  Klimaet – Algarvekysten har et svært mildt klima året rundt, med mer enn 3000 soltimer hvert år og svært lite nedbør. Dette gjør området svært attraktivt for feriegjester – enten de ønsker noen dagers strandferie om sommeren, eller et avslappende eller aktivitetsrikt opphold på vinterstid.

  Området er kjent for det stille og varme vannet i en rekke blåfarger, og strendene med hvit, finkornet sand. Strendene strekker seg så langt øyet kan se, mellom gylne klipper i små bukter, og danner bakteppe for uforglemmelige feriereiser.

  Bestill fly til Algarve » Bestill fly + hotell til Algarve »

 • Ta en rundtur på Madeira

  Madeira er kanskje en liten øy, men den er rik på spektakulær og vakker natur. Den beste måten å bli kjent med den sjarmerende øyen på, er å leie en bil og legge ut på oppdagelsesferd i den «flytende hagen»!

  Når du reiser vestover fra Funchal, vil du oppdage den tradisjonelle fiskelandsbyen Câmara de Lobos, og Cabo Girão – den 580 meter høye klippen som er den høyeste i Europa og den nest høyeste i verden.

  Her finner du også det unike området Curral das Freiras. Curral das Freiras ligger dypt nede i en dal, og har noe av den mest spektakulære naturen på øyen. Den fantastiske utsikten fra det mer enn 500 meter høye utkikkspunktet på Eira do Serrado vil ta pusten fra deg.

  Bestill fly til Madeira » Bestill fly + hotell til Madeira »