Holland

NEDERLAND – MER POPULÆRT EN NOEN GANG

Kom og bli med til et av Europas mest kompakte land – de nederlandske byene syder av aktivitet hele året. Og ingen andre steder er våren og tulipanene like påtagelige som i Nederland. Amsterdam er en metropol som oser av kreativitet, og alt foregår i et behagelig tempo. For å oppleve spennende shopping og arkitektur er det Rotterdam som er hetest akkurat nå, I Utrecht er det kanalene og kulturen som dominerer og hvis du er ute etter noe ekstra stilfullt anbefaler vi Haag, den kongelige byen ved havet! I 2015 feires i tillegg minnet av den verdensberømte kunstneren Vincent van Gogh. 125 år etter kunstnerens død hedres han med storslagne utstillinger og markeringer i Nederland, Belgia og Frankrike.

 • Amsterdam

  Amsterdams fortreffelighet handler om kombinasjonen av historisk 1600-tallsmiljø og moderne metropol som sammen skaper en trivelig og avslappet atmosfære. De koselige husene og intime gatene, kanalene og torgene gjør byen til en unik opplevelse for besøkerne. Amsterdam har i tillegg flere museer og severdigheter per kvadratkilometer enn noen annen europeisk hovedstad, med Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Anne Franks Hus og Heineken-fabrikken. Du har ingen grunn til å holde deg hjemme i høst.

  Bestill fly til Amsterdam » Bestill fly + hotell til Amsterdam »

 • Haag

  Selv om Amsterdam er landets hovedstad er Haag Nederlands politiske sentrum. Her finner du parlamentet og her bor kongefamilien. Byen er kjent for å være glamorøs, med Nederlands mest eksklusive shopping og utsikt over Nordsjøen. Haag er også Nederlands vindu mot øst, med sitt eget Chinatown og Europas beste indonesiske restauranter. Gemeentemuseum byr på kunst og på Madurodam kan du se store deler av landet oppbygd i miniatyr.

  Bestill fly til Haag » Bestill fly + hotell til Haag »

 • Utrecht

  Utrecht er en oversiktlig by som har spilt en viktig rolle i Nederlands historie. De lave kanalplatåene på vannivå gjør at restaurantbesøkene føles ekstra intime. Utrecht er bygd opp rundt kirketårnet, som er synlig uansett hvor du befinner i byen. Dermed er det ingen fare for å gå sg vill i den koselige, bilfrie bykjernen. I byen finner du det originale huset til det internasjonale designikonet Rietveld og Miffy-skaperen Dick Bruna har sitt eget museum.

  Bestill fly til Utrecht » Bestill fly + hotell til Utrecht »

 • Rotterdam

  Er du klar for mindre tradisjon og mer innovasjon? Rotterdam er kjent som Nederlands eksperimentverksted for arkitekter, og har flere kjente landemerker: Kop van Zuid, Erasmusbroen, Van Nelle-fabrikken og kubehusene, for å nevne noen. Byens skyline er stadig i forandring. Gå ikke glipp av kunstmuseene Boijmans van Beuningen og Kunsthal, Nederlands Architectuurinstituut eller det spennende sjøhistoriske museet. Rotterdam kan også by på trendy og inspirerende shopping.

  Bestill fly til Rotterdam » Bestill fly + hotell til Rotterdam »