Holland

Oppdag Amsterdam

Uten tvil en av Europas juveler, og det skyldes ikke bare de praktfulle kanalene og verdensberømte muséene fra 1600-tallet. Når behovet for underholdning melder seg, finnes det et stort utvalg restauranter, barer og klubber å velge mellom. Amsterdam har alt du trenger, uansett sinnsstemning. Du finner alt fra avslappende kaféer og trendy loungebarer til hippe nattklubber.


Rotterdam - verdenshavn og verdensby

Rotterdam er en ekte storby. Selv fra avstand er de imponerende bykonturene, som gir byen sitt utmerkede utseende, synlige. Rotterdam er i konstant forandring og realiserer sine ambisjoner. Byen er internasjonalt kjent for sin arkitektur og sin design, det enorme antallet festivaler og stedet for kunst og kultur.


Keukenhof gir deg den ultimate vårfølelsen

Keukenhof er det beste stedet for å oppleve våren i Holland. Parken er verdenskjent og har vært et populært turistmål i over 60 år. Ingen andre steder finner du så mange farger og lukter som her. Kom til Keukenhof og nyt den ultimate vårfølelsen!

Temat for 2011 er Tysland og "Germany. Land of Poets and Philosophers".

Keukenhof har åpent fra den 24 mars til og med den 20 mai 2011. Bestill din reise allerede nå!


Gassan Diamonds

Et besøk til Gassan Diamonds gir en unik mulighet til å oppleve følelsen av diamantsliping og følge hvert steg i prosessen. Stig inn i en verden av mer enn fire århunrers håndtverk og tradisjon.


KLM

KLM er best på Holland! Hver dag har vi 22 flygninger fra Oslo, Bergen, Stavanger, Torp, Kristiansand og Trondheim! Dessuten har vi alltid riktig gode priser!


Vil du vite mer om City Breaks i Holland?

Klikk her for å abonnere på Hollands nyhetsbrev, da vil du motta de siste nyheter og tilbud fra Holland..