Discover Ireland

Discover Ireland

Unnslipp vintermørket i Irland

Vintertiden betyr mørkere dager, men det behøver ikke bety kjedsomhet. Når vinteren ankommer Irland følger festhumøret med. Vi arrangerer julemarkeder, danser til daggry under Nyttårsfestivalen og stepdanser under TradFest.

Lei av vinteren? Irland er kuren!

Les mer her »

Nyttårsfestival i Dublin!

Det er bare èn by som gjelder denne nyttårsaftenen: Dublin! Fantastiske begivenheter forvandler byen til en eneste stor tredagers-festival! Årets festival inneholder et irsk tradisjonsbasert matmarked, en live nedtellingskonsert, parader og et «fun-run» ved Liffey-elven på 1. nyttårsdag - alt for å ønske deg, din familie og dine venner velkommen inn i 2015.

Les mer her » Ireland Tourism

Vinter-shopping i Irland

Dublins butikker på Grafton Street er fullpakkede med gaveideer i opptrappingen mot jul. Gå på jakt etter noe helt spesielt i julemarkedet på Dublins vakreste georgianske torg, St. Stephen’s Green. Etter shoppingen kan du ta deg en velfortjent pause og en irish coffee i en irsk pub. Som et alternativ kan du spasere ned Temple Bar hvor Fairtrade’s Julemarked selger håndarbeid fra hele verden.

Les mer her »

Tradfest 2015

Dublins beste tradisjonelle musikkfestival, Templebar Tradfest, er gått inn i sitt tiende år og blir bare bedre med årene. Arrangøren har vunnet pris for beste tradisjonelle musikkfestival to ganger og vil være vert for opptredener som Coda, Danú, Debarra, Donovan og Beoga & Big Band på særegne lokaler over hele Dublin. Sørg for å ta med deg danseskoene!

Les mer her »

Belfast - bare to timer fra Dublin flyplass!

Hva er det å finne på i Belfast? Masse. Du kan begynne med å vandre gjennom julemarkedet ved Belfasts største landemerke, City Hall. Etterpå foreslår vi at du nyter en kopp ettermiddagste på Titanic Belfast, verdens største Titanic-attraksjon, som ligger i havneområdet hvor det skjebnesvangre skipet ble bygget. Belfast fostret både Van Morrison og Snow Patrol, så du vil finne levende musikk på hvert et hjørne - den perfekte musikalske settingen til en klassisk irsk øl som kan nytes ved peisen på en koselig irsk pub!

Les mer her »

Kulturstaden Limerick

Limerick är en livlig och historisk stad med mycket att erbjuda den nyfikna besökaren. Från 800 år gamla King John’s Castle till Frank McCourt-museet som hyllar den kända Pulitzer-vinnarens arbete.

Under hela 2014 firar Limerick sin status som Irlands allra första kulturstad med ett skiftande kulturprogram. Mellan den 5 och 7 september förvandlas staden till en enda stor teater med världssensationella gatuteatern Royal de Luxe som trollbinder sin publik med 72 timmars gratis underhållning och en nästan fiktiv känsla.

Utforsk Game of Thrones-terreng

Dykk ned i et land fylt av myter, legender og omgivelser så fantastiske at de har blitt til filmsettet for en av TVs mest populære serier, HBO’s Game of Thrones. Opptakene til sesong 1-4 av den episke HBO-fantasy’en fant sted i Titanic Studios i Belfast og på forskjellige områder over hele Nord-Irland. Reis rett inn i det blodige hjertet til de syv kongedømmer og opplev det virkelige Westeros.

Irlands Wild Atlantic Way - En oppdagelsesreise

Opplev en av de villeste, mest fortryllende og kulturelt rike kystturtraseene i verden. Uansett hvor du reiser langs Wild Atlantic Way finner du magi, eventyr, historie og skjønnhet i overflod.

Reis fra Mayo til Clare, opplev de fantastiske Killary Harbour, Derrigimlagh Bog og Cliffs of Moher eller reis fra Clare til Kerry og få med deg Loop Head, The Incredible Blaskets View og Skelligs Viewpoint.

Hvorfor ikke dra på oppdagelsesreise?