Discover Ireland

Discover Ireland

St Patrick’s Day i Irland er en helt unik opplevelse! Over hele landet flommer gatene over av liv og folk som er ute etter en munter feiring. I begivenhetenes sentrum er definitivt Emerald Isle, et sted hvor Saint Patrick er mer en bare en skytsengel.. Han er større enn de aller fleste her, han et 1600-år gammelt nasjonalt ikon. Det finnes er rett og slett ikke noe bedre sted å feire St Patrick’s Day! I år faller St Patrick’s Day også på mandag den 17. Mars, så hvorfor ikke ta en langhelg i Irland? Dublin har et tettpakket firedagers program før selve dagen, så Dublin er en perfekt start på reisen.

For å lese mer om denne helt spesielle dagen, følg linken under
St Patrick’s Day i Irland

St. Patrick's Day Paraden

Ta innover deg en unik atmosfære, full av energi og spektakulære forestillinger under St.Patrick’s Day paraden. Titusenvis av mennesker fyller Dublins gater for å delta i den årlige paraden, med deltakere i alle aldre og fra utallige land, dansende på ekstravagante flåter, ikledd fargerike kostymer.

Finn ut mer om paraden her

Global Greening

På St. Patricks Day viser flere av verdens mest kjente turistmål sine sanne farger. Kristusstatuen i Rio de Janeiro, Pyramidene i Giza, det skjeve tårnet i Pisa, den lille havfrue og Allianz Arena i München blir alle kledd i grønt.

Les mer om ”Global Greening”

Irish Craft Beer Village

Prøvesmak lokal Irsk øl og mat mens du nyter live-musikk i den konstruerte “Irish Craft Beer Village” på George’s Dock i Dublin sentrum. Irish Craft Beer Village er som del av St. Patrick's Day feiringen, en 6-dagers hyllest av Irlands kultur. I fjor besøkte mer enn 11,000 turister og lokale kjennere øl-landsbyen under St. Patrick's Day uken. Her blir du servert tradisjonell Irsk musikk, lokal mat and Irsk ølbryggingskultur av ypperste klasse, så ta kom til Irland og ta del i feiringen.

Les mer her

Tivoli

Tivoli er en festival-favoritt, og også en selvfølge under St.Patrick’s Day uken i Irland, med alt fra spektakulære attraksjoner til barnevennlige karuseller. Kanskje mest spektakulært av alt er det 45-meter høye pariserhjulet, med dets fantastiske utsikt over hele festivalområdet.

Les mer her

St. Patrick's Festivalens 5km Gateløp

Delta i festivalens 5 km lange gateløp sammen med hobbymosjonister, familier og profesjonelle atleter. Etter gjeninnføringen av løpet I 2008, er det nå et av hovedtrekkplastrene blant arrangementene på St. Patrick’s programmet. Løypa som går gjennom Georgianske Dublin, er åpen for alle, enten du er hobbymosjonist eller profesjonell, så meld deg på.

Les mer om løpet her