Discover Ireland

Discover Ireland

Nyt en storbyferie i Irland

Storbyferie i Irland har aldri vært mer attraktivt med fantastiske priser på både hotellopphold og restauranter.

Dublin, som er en pulserende by med festivaler hele året og en av UNESCOs utvalgte litteraturbyer, tilbyr også Irlands beste handlegater og et fantastisk pubmiljø. Byen Limerick er en levende og historisk by som dette året feirer at den er Irlands aller første City of Culture, mens Belfast, som bare ligger to timer med bil fra Dublin, tilbyr alt det liv og røre som hører en hovedstad til.

Dublin

Dublin er kjent for sin fantastiske historie, puber og arkitektur, men visste du at Dublin også har noen av de beste spisestedene, kafeene og live-arenaene i Europa, om ikke i hele verden?

Ta en spasertur langs de brosteinsbelagte gatene i Temple Bar, ta et glass Guinness hos skaperne av det mørke brygget i St James’s Gate og gå ikke glipp av et besøk hos Trinity College og de berømte Book of Kells.

Med fantastiske priser på både hotellopphold og restauranter, har en byferie i Irlands hovedstad aldri vært mer attraktiv. Kom og nyt en storbyferie i Dublin og opplev en frisk og moderne side av denne historiske byen

Belfast

Belfast ligger bare to timer med bil fra Dublin, og tilbyr alt det liv og røre som man kan forvente av en hovedstad med en musikkscene i verdensklasse. Belfast kan virke som en liten by, men la deg ikke lure av størrelsen - Belfast rommer mye spenning. Som hjemstedet til den irske lintøysindustrien, tauproduksjonen og de verdensberømte skipsbyggerne Harland and Wolff, har Belfast en helt unik historie.

I løpet av 17 dager fra den 16. oktober til den 1. november i år vil Ulster Bank Belfast Festival at Queens ta byen med storm. Festivalen er Irlands ledende festival for internasjonal samtidskunst, og vil foregå på mange spillesteder over hele byen. Festivalen varer i over to uker og artister som Jimi Hendrix, Laurence Olivier, Rowan Atkinson og Billy Connolly har opptrådt her.

Vil du ha med deg noe av dette, er det på tide å planlegge din storbyferie i Belfast! –

Kulturbyen Limerick

Limerick er en levende og historisk by som byr nysgjerrige turister på mange overraskelser - fra den 800 år gamle King John’s Castle til Frank McCourt Museum, som hyller arbeidet til byens berømte vinner av Pulitzerprisen.

I hele 2014 feirer Limerick at den er Irlands aller første City of Culture med et variert program bestående av ulike kulturuttrykk. I tre dager og netter fra 5. til 7. september vil byen bli forvandlet når en massiv gigant vandrer gjennom gatene i form av en teatersensasjon i verdensklasse, Royal de Luxe, som vil trollbinde publikum med 72 timer gratis underholdning og en følelse av undring som man vanligvis finner innen fiksjonens verden.

Game of Thrones

Nord-Irland er landet fylt med myter, sagn og et landskap så fantastisk at det er blitt location for en av de mest populære TV-seriene: HBOs Game of Thrones.

Opptakene til sesong 1-4 av den episke fantasy-serien til HBO foregikk i Titanic Studios i Belfast og på flere ulike steder i Nord-Irland. Noen av de mest spektakulære innendørsscenene i fjernsynets historie er blitt bygget til TV-serien inne i "Paint Hall" i Belfast, verdens største studio.

Kom rett inn i hjertet til de syv kongerikene med denne tredagers Game of Thrones-reiseruten

Irlands Wild Atlantic Way - En oppdagelsesreise

Opplev en av de villeste, mest fortryllende og kulturelt rike kystturtraseene i verden. Uansett hvor du reiser langs Wild Atlantic Way finner du magi, eventyr, historie og skjønnhet i overflod.

Reis fra Mayo til Clare, opplev de fantastiske Killary Harbour, Derrigimlagh Bog og Cliffs of Moher eller reis fra Clare til Kerry og få med deg Loop Head, The Incredible Blaskets View og Skelligs Viewpoint.

Hvorfor ikke dra på oppdagelsesreise?