Privatreiser

Om-Travellink

Travellink Privatreiser tilbyr flybilletter, hoteller, leiebiler og evenementer over hele verden. I sortimentet vårt finner du ca. 460 flyselskaper og titusentalls hoteller over hele verden, slik at du alltid kan finne det alternativet som passer best for deg og ditt reisefølge.

Du bestiller og betaler sikkert, raskt og enkelt via internett. Hvis du vil ha hjelp er du velkommen til å kontakte våre dyktige reiserådgivere.

Søk etter og bestill privatreiseForretningsreiser

Om-Travellink

Travellink Forretningsreiser er anerkjent dyktige til å minske kundenes reisekostnader. Ved hjelp av Travellinks unike, brukervennlige onlinetjeneste kan du som kunde bestille de aller fleste av forretningsreisene dine der du gjør det mest effektivt - på nettet. Kundene våre bestiller i gjennomsnitt ca. åtte av ti forretningsreiser online. Hvordan gjør ditt selskap?

I kombinasjon med 24-timers full service per telefon og profesjonelle reiserådgivere er du i trygge hender - døgnet rundt!

Bestill din forretningsreiseKonferanse & Event

Om-Travellink

Travellink Konferanse & Event består i dag av medarbeidere med mangeårig erfaring fra forretningsarrangementer. Målet vårt er å skape forutsetninger for et vellykket arrangement ved hjelp av et nært samarbeid med kundene. Med vår samlede kunnskap, et internasjonalt nettverk og de beste samarbeidspartnerne over hele verden, er kundene i trygge hender. Hele verden er vårt arbeidsområde, og vi vil gi dere litt inspirasjon til det kommende arrangementet.

Gruppe- og konferansereiser

Legg den neste konferansen til et nytt og spennende sted. På et nytt sted får dere nye innfallsvinkler og kreative idéer til organisasjonen. En ypperlig anledning til å bli bedre kjent med kollegaene og få større forståelse for hverandres arbeidsoppgaver. Vi arrangerer også studiereiser!

Insentivreiser

Dette er et annet navn på belønningsreise, og passer perfekt når selskapet eller avdelingen har oppnådd oppsatte mål. Å belønne medarbeiderne stimulerer og skaper arbeidsglede og motivasjon for fremtiden. Skap en positiv opplevelse som deltakerne bærer med seg i lang tid og forbinder med organisasjonen.

Kick off-reiser

Har bedriften gjennomgått en omorganisering eller andre forandringer, eller står dere foran et nytt år med nye mål i sikte? Da kan starten være å arrangere et gjennomtenkt kick off-arrangement med tilpassede aktiviteter som teambuilding i mindre og større grupper. Aktiviteter som utvikler samarbeid både innen avdelingen og i selskapet generelt, og som - viktigst av alt - styrker lagfølelsen. Kombiner effektive møter med utfordringer.

Travellink Konferanse & Event