Kontakt oss

La oss få muligheten til å sette sammen deres neste konferansereise

Åpningstider

Man-fre:
09.00-16.00

Telefon:
(+47) 22 47 71 85

For mer informasjon
fyll ut vår tilbudsforespørsel


Adresse: Travellink
Storgata 8
0155 Oslo


E-post: gruppereiser@travellink.no


Vi er representert i Norge, Sverige, Danmark och FinlandVåre tjenester

Gruppe- og konferansereiser

Hold neste konferanse på et nytt og spennende sted! Med nye omgivelser får dere nye innfallsvinkler og kreative idéer til deres organisasjon. En perfekt mulighet til å lære å kjenne kollegaer bedre, samt å få en større forståelse for hverandres arbeidsoppgaver. Skal din bedrift på en studiereise? Vi hjelper dere med å bestille studiebesøk på for eksempel byggeplasser, sykehus osv. Skal dere kanskje besøke og studere spennende arkitektur? Vi har kontaktene til kunskapsrike guider og arrangerer gjerne deres studiebesøk. Kombiner konferansen med hyggelige utflukter og aktiviteter samtidig som dere kan teste og nyte regionens lokale delikatesser. Kontakt en av våre prosjektledere for et tilbud. Vi leverer helhetsløsninger ut fra deres ønsker, behov og budsjett – over hele verden!

Incentivereiser

Er et annet navn for belønningsreise og passer bra når bedriften eller avdelingen har oppnådd sine mål Det å belønne sine medarbeidere stimulerer og skaper arbeidsglede og motivasjon for fremtiden. Kanskje din bedrift setter opp ulike salgskonkurranser både internt og for eksterne partnere der de beste selgere skal belønnes med en reise som gevinst. Vi skreddersyr et opplegg med aktiviteter og opplevelser. En positiv opplevelse er noe deltakerne tar med seg i lang tid og forbinder med sin organisasjon. Kontakt en av våre dyktige prosjektledere som setter sammen et opplegg som passer dere. Det kan like gjerne være i Norden som et annet sted i verden.

Kick-off reiser

Har din bedrift gjennomgått en reorganisering eller andre forandringer? Eller står dere bare foran et nytt år med nye mål? Da kan en god begynnelse være å ha en gjennomtenkt kick-off med tilpassede aktiviteter som teambuilding i både mindre og større grupper. Aktiviteter som utvikler samarbeidet både innen avdelingen og bedriften samt styrker samholdet. Kombiner effektive møter med spennende utfordringer. På kveldstid nyter dere regionens mat og drikke på lokale restauranter nøye utvalgt til dere. Kontakt en av våre dyktige prosjektledere som hjelper dere med å sette sammen en helhetsløsning tilpasset deres behov og ønskemål.

Deres reise – Vår jobb! Travellink Konferanse & Event

Travellink Konferanse & Event består i dag av personale som har lang erfaring med bedriftsarrangement. Vårt mål er å skape forutsetninger for et vellykket arrangement gjennom et nært samarbeid med våre kunder. Med vår felles kunnskap, vårt internasjonale nettverk og de beste samarbeidspartnere over hele verden er våre kunder trygge i våre hender. Se mer under Inspirasjon