Deres reise - Vår jobb! Travellink Meetings & Events
Travellink Konferanse & Event består i dag av personale med mangeårig erfaring av bedriftsarrangement. Vårt mål er å skape forutsetninger for et vellykket arrangement gjennom et nært samarbeid med våre kunder. Med vår felles kunnskap, vårt internasjonale nettverk og de beste samarbeidspartnere - over hele verden - er våre kunder trygge i våre hender.
Louise Ekeberg - Leder Konferanse & Event

Våre tjenester

Gruppe- og konferansereiser

Incentivereiser

Kick-off reiser

Legg deres neste konferanse på et nytt og spennende sted. Med et nytt sted får dere nye infallsvinkler og kreative idéer til deres organisasjon. En fantastisk mulighet til å lære å kjenne sine kollegaer bedre, samt få en større forståelse for hverandres arbeidsoppgaver innen bedriften.
Les mer »
Er også et annet navn for belønningsreise og passer bra når bedriften eller avdelingen har oppnådd sine mål. Det å belønne sine medarbeidere stimulerer og skaper arbeidsglede, og motivasjon for fremtiden.
Les mer »
Har deres bedrift gjennomgått en omorganisering eller andre store forandringer, eller står dere foran et nytt år med nye mål? Da kan starten være å ha en gjennomtenkt kick-off med aktiviteter som teambuilding i både mindre og større grupper.
Les mer »

Nyhetsbrev
Motta vårt nyhetsbrev!

Send

Inspirasjon
Reisemål som alle ligger i behagelig avstand fra Norge og som har daglige flyforbindelser fra de største Norske flyplassene.

Forslag til aktiviteter
Vet du hva dere vil gjøre men ikke hvor dere vil reise? Klikk på aktivitetene under for å se forslag.

Vi anbefaler akkurat nå!
Konferanse på fjellet

Kombiner konferansen med frisk luft og aktiviteter utendørs.
Les mer »