Roma

Roma

Fly til Roma, Italias hovedstad som også var hovedstaden i Romerriket i antikken. Roma har en lang historie bak seg som gjenspeiles i byens arkitektur med fantastiske bygninger og monument. Buon viaggio!

Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Fra pris per person i dobbeltrom for angitt periode
Fly+hotell

Powered by arrivalguides.com

Roma i Italia er en spennende by å besøke. Hver årstid har sine fordeler. Travellink tilbyr billige reiser til Roma året rundt, med det flyselskap, den avreisetid og den prisen som passer deg best. I mange tilfeller finnes det lavprisfly som tilbyr billige reiser til Roma og som traffikerer din reiserute, slik at prisen for din reise til Roma blir ennå lavere. Om du vet at du behøver hotell når du besøker Roma, anbefaler vi deg å søke blant våre pakkereiser. Pakkereisene er helt dynamiske - det er du som velger hvilket fly du vil reise med og hvilket hotell du vil bo på. Bestill et billig fly og et mer luksuriøst hotell, eller tvert om. Vi tilbyr hotell midt i sentrale Roma, men du kan også finne passende hotell med naturen tett innpå.

Vil du vite mer om Roma eller andre byer i Italia før ditt besøk? Søk blant våre destinasjonssider og les mer om Roma eller andre byer i Italia. Inspirerende restauranter, kjente eller annerledes museer og ulike typer severdigheter er noe de fleste er intressert av i Roma.


Bestill din reise til ItaliaAv Brukervilkårene fremgår det at Travellinks ansvar for informasjonansvar er begrenset.