Tel Aviv

Tel Aviv

Akkurat som i Rio de Janeiro og Nice, er det mer enn bare byliv i Tel Aviv. Den energiske metropolen er også en kystby. Langs de milelange hvite strendene ligger hoteller i verdensklasse, og noen hundre meter unna ligger seilbåtene og dupper i det varme Middelhavet. På strendene yrer det av folk som bader og nyter solen og det varme vannet. For solbaderne finnes det nok av små strandhytter og kafeer der de kan kjøle seg ned med en is eller et glass iste. Syklister, skatere og joggere deler den vakre strandpromenaden med besøkende som rusler langs stranda.

Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser

Har du planer om å besøke Tel Aviv i Israel? Begynn da med å bestille din billige reise til Tel Aviv hos Travellink. Dersom du behøver overnatting i Tel Aviv så anbefaler vi deg å søke etter en pakkereise til Tel Aviv. I andre tilfeller kan du finne billige flybilletter med de store flyselskapene som for eksempel SAS, Lufthansa, Air France m.fl. men du kan også finne billige billetter til Tel Aviv med lavpris flyselskap som Norwegian hos Travellink.

Travellink tilbyr fly, lavprisfly og pakkereiser til Tel Aviv, og hotell, leiebiler og aktiviteter i Tel Aviv, alt til lave priser. Hvis du er intressert i en reise til Tel Aviv men ikke vet når du vil reise bør du abonnere på Travellink nyhetsbrev, der kan du få tips og inspirasjon. I nyhetsbrevet får du også oppdatert informasjon om Travellink tilbud og kan derfor være raskt ute med å bestille en billig reise.


Bestill din reise til Israel