Qatar Airways

Qatar Airways

 

Qatar Airways er et av verdens raskest voksende flyselskaper og flyr med en moderne flåte på mer enn 130 destinasjoner over hele verden, et nettverk som stadig utvides. Fra Norden tilbyr Qatar Airways utmerkede forbindelser til Gulf-landene, India, Sørøst-Asia, Det indiske hav, Øst- og Sør-Afrika samt Australia.

Qatar Airways, som er et av verdens få femstjerners flyselskaper, er medlem av flyalliansen oneworld sammen med en rekke internasjonale selskaper som British Airways, Finnair og American Airlines. Previlege Club-medlemmer kan nå opptjene og bruke miles hos alle alliansepartnere. Reisende med Qatar Airways Business Class har dessuten utvidet tilgang til 550 flyplasslounger.

Five stars

Qatar Airways er et av kun seks flyselskap i verden som har blitt rangert som femstjerners, mye takket være sin førsteklasses service ombord. Flyselskapet har mottatt en mengde ulike utmerkelser, blant annet "Verdens beste business class".

HAMAD INTERNATIONAL AIRPORT I DOHA

Nylig slo verdens mest moderne flyplass, Hamad International Airport (HIA) i Doha, dørene opp for flytrafikk. Hamad International Airport gir passasjerer fra hele verden en helt ny reiseopplevelse. Terminalbygningen ved Hamad International Airport er 600 000 kvadratmeter stor og består av en imponerende arkitektur, rikelig med naturlig lys og en stor mengde kunst laget spesielt for flyplassen. Shoppingmulighetene og restaurantene er i verdensklasse, og både barn og voksne har mange muligheter for aktiviteter mens de venter på neste flyforbindelse.

Boeing 787 Dreamliner

Boeing 787 Dreamliner - Qatar Airways flyr daglig fra Stockholm, København og Oslo til Doha, Qatar med den rommelige B787 Dreamliner. På Business Class har passasjerene god plass til å jobbe om de ønsker, og setet kan gjøres om til en seng når de trenger hvile. I tillegg til femstjerners service om bord og førsteklasses mat og drikke, kan passasjerene nyte lavere kabintrykk, bedre oksygennivå og høyere luftfuktighet. De reisende tilbys underholdning på individuelle TV-skjermer med et bredt utvalg av filmer, musikk og spill. Qatar Airways serverer gratis mat og drikke også på Economy Class, der passasjerene i tillegg bys på champagne på alle europeiske ruter

 

Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Fra pris per person i dobbeltrom for angitt periode
Fly+hotell