Qatar Airways

Qatar Airways

 

Qatar Airways er et av verdens raskest voksende flyselskap og flyr med en moderne flåte til mer enn 90 destinasjoner over hele verden, et nettverk som stadig utøkes. Fra Norden tilbyr Qatar Airways gode forbindelser til Gulflandene, India, Syd-øst Asia, Indiske hav, Øst- og Sør-Afrika og fra vinteren også til Australia.

Five stars

Qatar Airways er et av kun seks flyselskap i verden som har blitt rangert som femstjerners, mye takket være sin førsteklasses service ombord. Flyselskapet har mottatt en mengde ulike utmerkelser, blant annet "Verdens beste economy class".

Doha

Reisetid til Doha er ca 6 timer. Fra Doha tilbys gode forbindelser videre til Midtøsten, Sør- og Øst-Asia, Indiske hav, Australia og Afrika.

Airbus 330

Airbus 330 - Generøs benplass (opp til 86cm) i økonomi. Personlig TV-skjerm i hver stolrygg med underholdning i form av filmer, TV program, musikk og spill.

Online innsjekk - Tilgjengelig fra 36 timer til 90 minutter før avreise. Mulighet for å velge plass og skrive ut ombordstigningskort. Velkommen til Qatar Airways!

 

Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Fra pris per person i dobbeltrom for angitt periode
Fly+hotell