Air Berlin

Air Berlin

Air Berlin
Air Berlin er et Tysk flyselskap som ble grunnlagt i 1978 og har sin operative base i Berlin, Tyskland. Air Berlin er et kjent flyselskap med både innenlands- og internasjonale flyruter, og flyr frekvent til og fra Oslo. For å bestille billige fly med Air Berlin kan du søke i vårt hurtigsøk eller se aktuelle tilbud under for billige fly, hotell og pakkereiser til ønsket reisemål over hele verden.


Air Berlin
Air Belin har en av Europas yngste flyflåter og bytter regelmessig ut flyene for å holde teknikken på høyeste nivå. Flyflåten som omfatter 129 fly består i dag mest av Airbus og Boeing. Du kan fly til 146 destinasjoner i Tyskland, Europa og andre deler av verden.
Årlig reise ca. 28 millioner passasjerer med Air Berlin. Reiser du ofte med Air Berlin kan du samle poeng gjennom bonusprogrammet topbonus, noe som gir deg ekstra fordeler som høyere gratis bagasjekvote, gratis plassreservasjon m.m.
Air Berlin flyr til flere Europeiske storbyer og populære reisemål ved Middelhavet. Siden 2007 kan man fly til Nord- og Sør-Amerika, Asia og Sør-Afrika innenfor Air Berlins rutenett. Siden 2009 samarbeider Air Berlin med S7 Airlines og Hainan Airlines på strekninger til Moskva og Beijing.

Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Fra pris per person i dobbeltrom for angitt periode
Fly+hotell