Billige fly Trondheim

Fly Trondheim Fly + hotell Trondheim
Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle, direktefly
Riga - Trondheim
25/7-28/8

Reis til Trondheim og opplev Nidarosdomen, den tradisjonsrike Munkholmen eller et av byens rike utvalg av gallerier og museer. Det er mulig å oppleve mye på kort tid ved å fly til Trondheim, Travellink har oversikten over billige fly til Værnes, uansett hvor du reiser fra.

Et avbrekk fra hverdagen behøver ikke koste så mye, men kan gi utrolig mye tilbake i form av opplevelser og minner. Trondheim har noe som passer alle, arkitektur, historie, kultur, shopping, et pulserende uteliv og en mengde trendy cafeer der du kan ta en pause mellom alle severdighetene. Trondheim har ord på seg for å være den byen i Norge med flest serveringssteder pr. innbygger. Her finnes alt for en hver smak og lommebok.Ta en tur til Bakklandet og opplev gamlebyen, eller ta en tur med trikken fra St. Olavsgate til Lian i Bymarka. Turen tar 20 minutter og går gjennom gammel småhusbebyggelse og med panoramautsikt over byen.

Fly til Trondheim finner du enkelt og billig hos Travellink. Vi gir deg også oversikt over hotell og leiebil til din reise. Selvfølgelig til så lave priser at dersom du finner samme hotell eller leiebil billigere et annet sted så får du mellomlegget tilbake. Du kan også bestille fly + hotell til Trondheim, da får du fly og hotell i samme bestilling, enkelt og billig.

Ukentlig temperatur, Trondheim