Billige fly Tromsø

Fly Tromsø Fly + hotell Tromsø
Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Wideroe
Wideroe, direktefly
Hammerfest - Tromsø
24/7-28/7

Polarbyen Tromsø er en livlig by, et svært aktivt uteliv, et kulturliv med ambisjoner og høylydte, humoristiske mennesker. Her finnes noen av Norges beste sjømatsrestauranter, og byen er hjemsted for verdens nordligste ølbryggeri, glassblåseri og domkirke.

Havet gir mulighet til ulike båtopplevelse som kajakk- og kanopadling, fisketurer under midnattssol, og utforsking av øy-landskapet med RiB-båt. Tromsø byr også på 18 hulls golfbane, hvor du kan spille golf under midnattssol.

På vinteren kan byen friste med hundesledekjøring, snøscooter safari, reinsdyrskjøring, isfiske kombinert med eksotisk kultur. Det er kort vei fra sentrum til nærmeste skiløype, og byens alpinanlegg er heller ikke langt unna. Løssnøkjøring i Lyngsalpene er derimot forbeholdt de aller flinkeste utforkjørerne. Reinkjøring, hundekjøring, isfiske og snøscooterkjøring er andre ting som bør oppleves i Tromsø.

Fly til Tromsø finner du enkelt og billig hos Travellink. Vi gir deg også oversikt over hotell og leiebil til din reise. Selvfølgelig til så lave priser at dersom du finner samme hotell eller leiebil billigere et annet sted så får du mellomlegget tilbake. Du kan også bestille fly + hotell til Tromsø, da får du fly og hotell i samme bestilling, enkelt og billig.