Billige fly Kristiansund

Fly Kristiansund Fly + hotell Kristiansund
Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines, direktefly
Oslo - Kristiansund
14/7-17/7

Reis til Kristiansund og opplev mektig natur. Nord-Møre har mye å by på, for eksempel Norges største grotte - Bremneshola, Norges vakreste fjelldal - Innerdalen og Grip fiskevær.

En vei rett ut i Atlanterhavet ble kalt galskap. Visjonene fikk gjennomslag. I dag har Atlanterhavsveien blitt kåret til verdens vakreste bilreise av den britiske avisen "The Guardian" og nordmenn har selv kåret den til århundrets byggverk. I de ville og vakre Sunndalsfjellene ligger en annen spektakulær veistrekning, Aursjøveien, den tar pusten fra deg. Langt ute i havet ligger den knøttlille øya Grip, tidligere Norges minste kommune, et fiskevær med egen stavkirke. Grip er et naturlig stoppested, her ligger husene tett i tett med smale gater imellom og midt inne på øya ligger stavkirken.

Kristiansund har mange fiske- og jaktmuligheter. Om ditt mål er villrein, hjort, storlaksen eller å "skyte" en havørn med kameraet, så er dette stedet å gjøre det.

Fly til Kristiansund finner du enkelt og billig hos Travellink. Vi gir deg også oversikt over hotell og leiebil til din reise. Selvfølgelig til så lave priser at dersom du finner samme hotell eller leiebil billigere et annet sted så får du mellomlegget tilbake. Du kan også bestille fly + hotell til Kristiansund, da får du fly og hotell i samme bestilling, enkelt og billig.