Billige fly Alta

Fly Alta Fly + hotell Alta
Populære reiser
Fra pris tur/retur per person for angitt periode (fly)
Flyreiser
Wideroe
Wideroe, direktefly
Tromsø - Alta
27/7-27/8

Reis til Alta og bli kjent med den samiske kultur og historie. Hør joiken og historiene og ta del i en samisk utfordring - kjøring med rein og slede.

Nordlysbyen Alta gir deg både det urbane bylivet med besøk på cafè, hoteller og restauranter - i tillegg til umiddelbar nærhet til storslått natur og historiske minnesmerker.

Alta har spektakulær natur, og mange opplevelser for den eventyrlystne både i den kalde årstiden og når midnattsolen skinner. Her kan du oppleve tur med hundeslede, snøskcootersafari, igloo hotell, fjordfiske, fluefiske, jakt på både storvilt og småvilt, og mye, mye mer. Dette er stedet for deg som vil oppleve naturen på nært hold, her finnes det noe for alle!

Fly til Alta finner du enkelt og billig hos Travellink. Vi gir deg også oversikt over hotell og leiebil til din reise. Selvfølgelig til så lave priser at dersom du finner samme hotell eller leiebil billigere et annet sted så får du mellomlegget tilbake. Du kan også bestille fly + hotell til Alta, da får du fly og hotell i samme bestilling, enkelt og billig.