Billige fly Nord-Amerika

Fra det tidspunkt Columbus gikk i land i 1492 ble Nord-Amerika raskt befolket av først og fremst europeérne. Dette pågikk i stor skala helt frem til begynnelsen av 1900-tallet. Mange fattige europeére ville prøve lykken i det store landet i vest.

I dag er Nord-Amerika et av de mest folkerike verdensdelene. Her ligger verdens finanssentrum og herfra kommer mange av de nye trender som sprer seg til andre verdensdeler.

I Nord-Amerika finnes mange severdigheter av høyeste klasse. Naturopplevelser finner du for eksempel i Grand Canyon, Niagara Falls, Everglades, Alaskas fjorder, Canadas fjell og skoger samt fantastiske Yellowstone Nationasl park.

Intressante steder som er verd et besøk er eksempelvis smeltedigelen New York "the big apple", San Fransisco med sin unike beliggenhet, Chicago med sine blueskvartaler og naturligvis Washington D.C. med det hvite hus.

Klimaet varierer fra nord til sør. Varmt hele året er det blandt annet i Florida, Bahamas og California. Her finnes fantastiske strender for sol&badeliv og avslapping. Nord-Amerika er definitivt verdt et besøk.

Velkommen til å bestille din Nord-Amerika reise hos Travellink!