Billige fly Helsinki

Fly billig til Helsingfors og opplev hovedstaden i de tusen sjøenes land. Helsingfors er like vakkert sommer som vinter. Byen har mye flott arkitektur, en rik historie og nærheten til Østersjøen skaper et karakteristisk bybilde. Et tips er å ta båt til Sveaborg, Nordens Gibraltar. Festningen ble bygd på 1700-tallet og har siden den gang spilt en viktig rolle i Nordens historie. En annen severdighet er Gamla Saluhallen fra 1888. Saluhallen ligger like ved vannet, og her finner du mengder av forskjellige finske delikatesser som fortjener å prøvesmakes og kjøpes med hjem.

På Travellink leter vi blant hundrevis av flyselskaper når du søker etter fly til Helsingfors. Siden vi dermed finner alle mulige flyalternativer, er det lett for deg å velge prisen og flytidene som passer deg best. Vi på Travellink ønsker deg god tur til Helsingfors.

Fly Helsinki Fly + hotell Helsinki

Bestill billige flybilletter til Helsinki i Finland med Travellink som passer til deg og ditt budsjett. Velg en reiseforsikring og avbestillingsforsikring hvis du ønsker, og betal enkelt og sikkert. Din flybillett til Helsinki sendes til den e-postadressen du har oppgitt som en e-billett.

Ukentlig temperatur, Helsinki