Billige fly Asia

Asia er et fascinerende verdensdel. Et enormt verdensdel som strekker seg fra Uralfjellene via Svartehavet ot ned til det Indiske hav. Her finnes verdens mest folkerike land med Kina, India og Indonesia.

I Asia finner du alt fra sivilisasjonens vugge i Midtøsten til en av verdens mest fascinerende blandinger av gammel kultur og ny teknikk - Japan. I Asia finnes verdens høyeste fjell og dypeste hav. Urgamle kulturer blandes med det seneste i teknikk.

I Asia gjøres det nå store økonomiske fremskrikk. Her syder det av fremadstormende optimisme. Dette oppleves ekstra sterkt i bl.a. Kina og India.

En besøkende i Asia har mange intresante severdigheter i verdensklasse å velge mellom. Noen av disse er tempelet Taj Mahal i India, Tokyo i Japan, den Kinesiske mur, Hong Kong, Thailands fantastiske strender, Himmelske fredsplass i Beijing og Himalayas fjelltopper er noen av disse.

I Asia spiser man oftest enkel og god mat som serveres overalt. På gatehjørner, torg og i restauranter. Ris er den grunnleggende ingrediensen som inngår i nesten alle asiatiske retter. Til det serveres ofte ferske grønnsaker fra wok og kjøtt- eller fiskeretter i kombinasjon med ulike sauser av varierende styrke. Friskt og nyttig! Asia er definitivt verdt et besøk.

Velkommen til å bestille din Asiareise hos Travellink!