Falklandsøyene

Leter du etter din perfekte reise til Falklandsøyene, Nord-Amerika? Vi hos Travellink kan hjelpe deg med å finne en billig flyreise, et hotell, en leiebil eller en aktivitet i Falklandsøyene, Nord-Amerika. Vi har ca. 460 000 hotell på de fleste destinasjoner rundt om i verden og et aktivitetstilbud utover det vanlige. Søk og bestill hos Travellink for å gjøre et kupp på luksuriøse hotellrom og billige flyreiser også utenfor Falklandsøyene i Nord-Amerika.

om du behøver inspirasjon eller ideer før din reise til Falklandsøyene eller andre byer i Nord-Amerika kan du lese om severdigheter, aktiviteter og landsinformasjon i vår reiseguide. I vårt nyhetsbrev inspirerer vi til nye destinasjoner og gir tips.

For å finne den billigste flyreisen til Falklandsøyene i Nord-Amerika søk hos Travellink. Fly og hotell kan kombineres fritt, da man for eksempel kan bestille et billig fly og et litt mer luksuriøst hotell i {country} eller motsatt, avhengig av dine ønsker. Å kunne bestille personlige pakker gir en større frihet!

 
Fakta

Fakta Falklandsøyene

Sør-Amerika
Hovedstad Port Stanley
Valuta falklandspund (FKP), britisk pund (GBP)
Språk engelsk
Tidsforskjell - 5 timer